Véget érhet Beckham és Messi közös kalandja

2024. szeptember 26. 17:34

A katalán sajtó azt is tudni véli, hová igazol az argentin zseni.

2024. szeptember 26. 17:34
Inter Miami's Argentine forward #10 Lionel Messi celebrates his first goal during the Major League Soccer (MLS) regular season football match between Inter Miami and Philadelphia Union at Chase Stadium in Fort Lauderdale, Florida, September 14, 2024.

Nyitókép: Chris Arjoon / AFP

A katalán média legfrissebb hírei szerint meglepetésre távozna az Inter Miamitól Lionel Messi – közölte az Origo Sport. AZ El Nacional pedig arról információi szerint az argentin labdarúgó nem hosszabbítja meg a szerződését az Inter Miami csapatánál, és azt is tudni vélik, hogy hol folytatja karrierjét. Messi 2023 nyarán távozott a francia Paris Saint-Germaintól, és kisebb meglepetést okozott azzal, hogy – bár a katalán óriásklub szerette volna – nem tért vissza legnagyobb sikereinek helyszínére, az FC Barcelonához, hanem az Inter Miami csapatához szerződött

Ezt is ajánljuk a témában

Az argentin válogatottal 2022-ben világbajnokságot nyert labdarúgó floridai szerződése 2025 december 31-ig érvényes, és az El Nacional szerint nem szeretné ezt meghosszabbítani, hanem annak lejártakor távozna Miamiból. 

A 37 éves játékos a lap szerint már arról is határozottan döntött, hogy 2026 elején hová igazolna: 25 év után visszatérne nevelőegyesületéhez, az argentin Newell's Old Boyshoz. 

 

Ezt is ajánljuk a témában

Mindörökké Messi?

A világtörténelem egyik legnagyobb labdarúgója, a pályafutását világbajnoki címmel megkoronázó argentin zseni karrierje vége felé is nyer, de nemcsak azért, mert jó, hanem mert márkanévvé, szimbólummá vált.

A nyolcszoros aranylabdás labdarúgó korábban többször is beszélt arról, hogy karrierje végén visszatérne nevelőegyesületéhez, az argentin élvonalban az jelenlegi idényben 15 forduló után a 23. helyen álló Newell's Old Boyshoz, mert nagyon sokat jelent neki a klub. Messi az MLS 2024-es szezonjában 15 mérkőzésen 14 gólt és 16 gólpasszt jegyzett. A Keleti Főcsoportot vezető Inter Miami legközelebb magyar idő szerint vasárnap hajnalban, a Charlotte ellen lép pályára Floridában. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000095
2024. szeptember 27. 17:00
🍓 ️ ­É­r­­t­­é­­­k­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­ ­s­z­­e­­x­i­­­ ­­­p­­­u­n­c­­i­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
Dunhill67
2024. szeptember 26. 17:36
logikus
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!