Váratlan meglepetés sokkolta a válogatott játékosokat Telkiben (VIDEÓ)

2024. szeptember 05. 13:57

Vicces jelenet szakította félbe Bolla Bendegúz és Ádám Martin sajtótájékoztatóját.

2024. szeptember 05. 13:57
null

Nyitókép: mlsz.hu

Ahogy arról beszámoltunk, elindult a közvetlen felkészülés a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, labdarúgó-válogatottunk Telkiben hangol a németek és a bosnyákok elleni szeptemberi találkozókra. Szerdán a nemzeti tizenegy Európába visszatérő támadója és Ausztriába szerződött védője, azaz Ádám Martin és Bolla Bendegúz a sajtó képviselőinek elárulta, komoly erőpróbákra számít az előttünk álló két Nemzetek Ligája-mérkőzésen, amelyről itt olvashatnak bővebben. 

A sajtótájékoztatót egy ritkán látható, vicces jelenet szakította félbe, ugyanis az edzőpályán elindult az öntőzőrendszer, ami egyenesen a két játékost locsolta le. 

Marco Rossi szövetségi kapitány csapata szombaton 20.45-kor lép pályára a németek vendégeként Düsseldorfban, majd a második fordulóban, jövő kedden a bosnyákokat fogadja a Puskás Arénában.

A sajtótájékoztatón az öntözőrendszer közbelépéséről készült videót itt megtekintheti:  

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
creasy
2024. szeptember 05. 17:35
Hidegzuhany...reméljük poén lelöve.:)
pintyoke-2
2024. szeptember 05. 15:17
Váratlan minden meglepetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!