Ezért kell igyekezni, ha élőben akar szurkolni Szoboszlaiéknak!

2024. szeptember 03. 11:05

Továbbra is hatalmas az érdeklődés a magyar válogatott iránt.

2024. szeptember 03. 11:05

Legutóbb az Európa-bajnokságon lépett pályára a nemzeti csapat. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Elindult a közvetlen felkészülés a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre, labdarúgó-válogatottunk már Telkiben hangol a németek és a bosnyákok elleni szeptemberi találkozókra.

Ezt is ajánljuk a témában

A nemzeti csapat remek formában lévő játékosa, Nagy Zsolt optimistán várja a szombaton kezdődő sorozatot.

Kiegyeznék az előző NL-pontszámunkkal és gólkülönbségünkkel! Ha azt tudnánk most is hozni, az fantasztikus lenne. Kifejezetten erős német és holland válogatottra készülünk, és a bosnyákok ellen sem lesz egyszerű. Az A-ligában nincs könnyű ellenfél!”

– mondta Nagy Zsolt a telki edzőközpontban.

Ezt is ajánljuk a témában

A szurkolók is bizakodva várják a meccseket: az MLSZ tájékoztatása szerint eddig

közel 40 ezren éltek a magyar válogatott hazai mérkőzéseire meghirdetett bérletvásárlási lehetőséggel,

míg a megmaradt jegyeket közvetlenül a Nemzetek Ligája-találkozók előtti időszakban lehet megvásárolni. A bosnyákok elleni mérkőzésre már zajlik is a belépők értékesítése a meccsjegy.mlsz.hu oldalon – a készlet erejéig, a helyzet ugyanis percről percre változik. A jegyek négy árkategóriában kaphatók: 7000, 13 000, 20 000 és 25 000 forintos áron.

Az utóbbi időben megszokott a válogatott iránti kimagasló érdeklődés, folyamatos a telt ház a Puskás Arénában. Most is nagyon szépen fogynak a belépők, az értékesített bérletek számára különösen büszkék vagyunk.

Kitüntető a figyelem a szurkolók részéről. Aki a lelátón szeretne szurkolni, igyekeznie kell, egy héttel a meccs előtt már csak néhány ezer belépő vár gazdára a különböző kategóriákban. Kövessék figyelemmel a meccsjegy.mlsz.hu oldalt, ahol naprakészen tájékozódhatnak az aktuális lehetőségekről!” – erősítette meg a Mandinernek Sipos Jenő, az MLSZ szóvívője.

Mint arról beszámoltunk, Marco Rossi több újoncot is meghívott a keretbe, miközben nagy nevek maradtak ki. Az Eb-n látott csapathoz képest Szappanos Péter, Fiola Attila, Lang Ádám, Szalai Attila, Kleinheisler László és Callum Styles sem kapott meghívót. Helyükre Gergényi Bence, Nikitscher Tamás, Vas Gábor és Yaakobishvili Antal került, de ismét ott lehet a csapattal Dárdai Pál és Tóth Balázs is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!