Megszólalt a Fradi új csatára: elárulta, mi jár a fejében (VIDEÓ)

2024. szeptember 04. 12:31

Matheus Saldanha magyarul is üzent a szurkolóknak.

2024. szeptember 04. 12:31

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint arról korábban beszámoltunk, immár hivatalos, hogy leigazolta a Fradi a brazil gólkirályt, Matheus Saldanhát. 

A fiatal klasszis a Partizan Beogradból érkezett a zöd-fehérekhez. A korábbi sajtóértesülések szerint rekordáron történt meg a transzfer:

a Ferencváros hárommillió euróért (csaknem 1.2 milliárd forintért) vásárolhatta meg a 25 éves támadót.

Szeretné mihamarabb letenni a névjegyét

A klub hétfőn jelentette be Saldanha érkezését, aki egy rövid videóban arról is beszélt, hogy „nagyon boldog”, hogy itt lehet. mint kiderült, már sokat hallott a Fradiról, hiszen Marquinhos jó barátja, ő is sokat mesélt neki a klubról.

Elmondta, hogy mióta tudja, hogy csatlakozni fog a zöld-fehérekhez, folyamatosan tanul a csapatról és annak történelméről. Saldanha leszögezte, hogy szeretné letenni a névjegyét, hogy 

mihamarabb gólokkal meghálálni a bizalmat.

Ezt is ajánljuk a témában

Majd azzal folytatta, „csak az jár a fejemben, hogy minél többször betaláljak, és hogy együtt elérjük a klub által kitűzött célokat”.

Videóüzenetét magyarul, egy „Hajrá, Fradi!” buzdítással zárta.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 05. 18:15
Hazudott. A nigger majmoknak mindig a banánon jár a csökött agyuk.
Camael
2024. szeptember 04. 23:52
olvasok mindenféle hozzászólást, hagyjuk már a csapat vezetőinek eldönteni kire mennyiért van szükségük, a magyarok is mennek külföldre, a külföldiek is jönnek ide ilyen most a sport, ha magyarokat akarsz látni egy csapatban akkor drukkolj a Paksnak, én meg drukkolok minden magyar csapatnak hogy minél erősebbek legyenek és megálják a helyüket a nemzetközi mezönyben is, egy BL főtáblára bekerülnii is baromi nehéz, ha a magyar válogatott lenne leigazolva egy klubcsapatba annak sem mindig sikerülne
pirip8csfalva
2024. szeptember 04. 17:06
3millió Euró az legalább 1milliárd ft-nak megfelelő összeg,ebből nem lehetne jó magyar játékosokat összehozni?Lehetőséget adni nekik?A Fradi egy szégyen csapat lett tele negróval meg mindennel,vannak még magyarok is benne vagy mi a tosz?
gyaloggos
2024. szeptember 04. 14:32
HOSSZÚ idő után végre, talán JÓ IGAZOLÁS született. VARGA BARNA mellé kellett egy másik jó befejező csatár, PESICS nagyon halovány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!