Így érkezett meg a Fradihoz az új brazil légiós, akitől a gólokat várják (VIDEÓ)

2024. szeptember 04. 10:25

Matheus Saldanha-hoz a klub nagy reményeket fűz.

2024. szeptember 04. 10:25

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, a szerb bajnokság brazil gólkirályával erősített a Fradi. Matheus Saldanha kivásárlási áráról nemrég állapodtak meg a zöld-fehérek a Partizan Beograddal. Korábbi sajtóértesülések szerint a Ferencváros hárommillió euróért (csaknem 1,2 milliárd forintért) vásárolhatta meg a 25 éves brazil támadót.

Hajnal Tamás sportigazgató az igazolás kapcsán azt nyilatkozta, „a klub szempontjából ez egy jelentős nap, mert a legnagyobb értékű átigazolást vittük végbe, és nagyon bízunk benne, hogy ez egy sikeres transzfer lesz. 

Saldanha bizonyította, hogy nagyon gólerős, sokoldalú játékos”

– idézte Hajnalt az Üllői út 129 szurkolói oldal.

Más profilt képvisel

 A sportigazgató azt is megjegyezte, teljesen más profilt képvisel, mint a másik két csatáruk. „Tudjuk, hogy milyen nagy feladatok és milyen sok mérkőzés vár ránk, és az elvárások is magasak. 

Ezért szerettünk volna még a csatár posztra egy minőségi játékost igazolni” 

– húzta alá.

Hajnal Tamás azt is felidézte, hogy nyár elején még nem sok realitás volt arra, hogy ez a transzfer létrejöjjön.

A csapatnak valóban kellett is az erősítés, hiszen miután bekerült az Európa-ligába, olyan ellenfelekkel kell szembenéznie, mint az Anderlecht vagy a Dinamo Kijev.

A Fradimédia az új csatár debütálásáról egy pörgős videót is készített, melyet alább tekinthetnek meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2024. szeptember 05. 08:52
Még egy nigger. Pont ez hiányzott.
MaBaker
2024. szeptember 04. 19:49
Négerváros
lauderstenonis-2
2024. szeptember 04. 12:31
Örülök, hogy ilyen jó a magyar akadémiai rendszer... Ennek ékes példája az akadémiai rendszer csúcsa, a Puskás Akadémia. A Felcsút a legutóbbi meccsén így állt fel: Markek T. Maceiras Q. (Svájc) Golla W. (Lengyelország) Stronati P. (Csehország) Markgráf A. Szolnoki R. Nissila U. (Finnország) Komáromi Gy. Levi J. (Svédország) Nagy Zs. Colley (Gamiba) Akadémista akadémista hátán :)))
chief Bromden
2024. szeptember 04. 12:17
Ügyesen időzítettek, hogy Barna nehogy szedje a cókmókját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!