Hihetetlen: rekordáron érkezhet a Fradiba a brazil csatár

2024. szeptember 03. 08:41

Ennyit NB 1-es csapat nem fizetett még játékosért.

2024. szeptember 03. 08:41
null

Nyitókép: Matheus Saldanha még a Partizan színeiben (Fotó: Getty Images/Nemzeti Sport)

A Nemzeti Sport és a szerb Sportal értesülései szerint a Fradi megállapodott a Partizan Beograddal Matheus Saldanha kivásárlási áráról. A brazil gólvágó hárommillió euró körüli összegért érkezhet a magyar bajnoki címvédőhöz, amennyiben a két klub a fizetés mikéntjéről is egyezségre jut.

Megírták: 

a Ferencváros hárommillió euróért (csaknem 1.2 milliárd forintért) vásárolhatja meg a 25 éves brazil támadót, akinek az értékét a Transfermarkt nyolcmillió euróra becsüli.

Amennyiben az üzlet valóban létrejön, írják, akkor Saldanha lesz magasan a magyar élvonal legértékesebb játékosa a 6 millióra becsült Mohammed Abu Fanit megelőzve. Egyébként a hárommillió eurós kivásárlási ár is rekord, hiszen NB I-es klub ennyit még sosem fizetett játékosért: a Transfermarkt szerint Stjepan Loncar tartja az eddigi csúcsot 2.5 millió euróval.

Hozzáteszik: Szerbiában 20 százalékos továbbadási bónuszról is írtak a vételár fölött, de a Nemzeti Sport információi szerint ez a szám is inkább a 10 százalékhoz áll közelebb. 

Úgy tudják, kedden orvosi vizsgálaton is részt vehet a Ferencvárosnál a csatár, ha a fizetés mikéntjéről, határidőkről is megállapodás születik a klubok között.

A sportal.rs egyébként hozzátette, a Partizan valószínűleg a Zseleznicsar Pancsevo csapatkapitányát, Lazar Romanicsot veszi majd meg a brazil csatár helyére. A 25 éves Saldanha tavaly nyáron Japánból szerződött a Partizan Beogradhoz, melynél az előző idényben 22 bajnokin 16 gólt szerzett, amivel a szerb élvonal gólkirálya lett. A támadót a nyáron szerette volna értékesíteni a Partizan, ezért ebben az idényben csak négy tétmeccsen játszott, de így is szerzett három gólt – tudjuk meg. 
 

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. szeptember 03. 19:57
alexandrosz-2! BRAZIL!
gyaloggos
2024. szeptember 03. 19:56
ÁLLÍTÓLAG már itt van Budapesten. EGYÉBKÉNT nem tűnik soknak érte a 3 millió euró. S VÉGRE tényleg egy jó igazolásnak tűnik, s még csak 25 éves.
alexandrosz-2
2024. szeptember 03. 18:40
Ha Magyarországra jössz nem veheted el a magyar emberek munkáját! Hazudta TV reklámokban, óriasplakátokon, újsághirdetésekben, szórólapokon a zsidesz. Rohadjanak meg!
alexandrosz-2
2024. szeptember 03. 18:38
Csalódott lettem volna, ha nem egy nigger majomra költik a közpénzt. Alaposan beleszartak megint a fradisták pofájába. Megédemlik, ahogy a nigger majmaikat is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!