Ki nem találná, mivel gyógyította magát Botka Endre (FOTÓ)

2024. szeptember 12. 09:38

A bosnyákok ellen megsérült ferencvárosi védőt nem hagyta magára a bajban Nagy Zsolt.

2024. szeptember 12. 09:38

Fotó: Instagram/Botka Endre

Sokan a szívükhöz kaptak, amikor Botka Endre lent maradt a Puskás Aréna gyepszőnyegén a bosnyákok elleni Nemzetek Ligája-találkozón. A szurkolókban felrémlett Varga Barnabás Eb-n történt horrorsérülése, de szerencsére ezúttal nem volt olyan komoly a baj, a saját lábán hagyta el a játékteret a ferencvárosi védő. A biztonság kedvéért a hajrában beállt Botka helyére a Parma-játékos Balogh Botond, a csapat pedig végül 0–0-ra hozta le a találkozót.

Ezt is ajánljuk a témában

A 30 esztendős védő nem felejtett el köszönetet mondani a közösségi oldalán a Zacher Gábor vezette orvosi stábnak a kifogástalan munkájáért.

Köszönet a gyors és szakszerű ellátásért! A futballban benne van az ilyen”

– fogalmazott Botka, aki speciális rehabilitációs terápiát alkalmazott, mielőtt visszatért volna a klubcsapatához. Nagy Zsolttal a vízparton lazítottak, horgászással hangoltak az őszi hajtásra a Ráckevei (Soroksári)-Dunán.

Érdekesség, Marco Rossi szövetségi kapitány az Eb-n a skótok elleni csoportmérkőzésen adott lehetőséget a kezdőben Botkának, nem is maradt el a győzelem, legközelebb pedig a bosnyákok elleni találkozón számított rá – a fradista tehát a veretlenség kulcsa a nemzeti csapatnál.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernest01
2024. szeptember 12. 14:00
A sztárdoki mit keres ott, vagy csak ő tudja mit szívtak?
baronet
2024. szeptember 12. 10:40
Sokan a szívükhöz kaptak, mi? Hülye firkász :)
Behemoth
2024. szeptember 12. 10:15
Kell az a sál Zacherre, sokat dob rajta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!