Elájultak a Liverpool-szurkolók Szoboszlai számaitól: még Szaláh-t is megelőzte

2024. szeptember 05. 07:47

A magyar válogatott középpályása végigjátszotta a Manchester United elleni mérkőzést, ahol egy gólpasszt is kiosztott.

2024. szeptember 05. 07:47
null
Szabó Levente

Nyitókép: Paul ELLIS / AFP

Ahogy arról vasárnap beszámoltunk, a Premier League 3. fordulójában a Liverpool 3-0-ás győzelmet aratott a Manchester United otthonában. Szoboszlai Dominik ismét kezdőként kapott bizalmat Arne Slottól, amit meg is hálált a magyar középpályás; a válogatott csapatkapitánya végigjátszotta a mérkőzést, sőt, egy gólpasszt is kiosztott Mohamed Szaláhnak. Szoboszlai az összecsapás után annyit írt az Instagramon, hogy „masszív kezdés a Premier League szezonban”, ami teljesen helyénvaló, hiszen a Liverpool az eddigi három meccséből hármat megnyert az új idényben. 

Szoboszlai Dominik a United elleni találkozón brutális számot produkált futómennyiségben:

az új idény három mérkőzését figyelembe véve honfitársunk futotta a legtöbbet egy meccsen a Liverpool játékosai közül, 11,7 kilométert

– tette közzé a merseyside-i riporter, Lewis Steele a közösségi oldalán. A magyar játékos ezzel megelőze portugál csapattársát, aki szintén odapörkölt a futómennyiséget illetően; Diogo Jota 11,4 kilométert közlekedett futva az Old Traffordon, amivel második ebben a szezonban.

Az új edzővel, Arne Slottal eddig szárnyal a Liverpool, amely még gólt sem kapott, és továbbra is százszázalékos a PL-ben. A holland szakember jól láthatóan nagyon bízik Szoboszlaiban, és őt is dicsérte a meccs után. „Ma láthatták Ryan Gravenberchnél, de Dominiknél és Alexis Mac Allisternél is, hogy csak futnak és futnak. Néha talán késve érnek oda, de nem adják fel, mindig rohannak előre” – nyilatkozta Slot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
petersandoralajos
2024. szeptember 05. 13:43
Nem szeretem a buzikat...
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 05. 11:37
Cuki a magas talpú bakancs, a hasított farmer, a mellény és a kockás retikül, Domi! www.instagram.com/p/C_c_UTvtitX/
viator-11
2024. szeptember 05. 08:14
Hogyhogy csak "elájultak"? Nem inkább lefosták a bokájukat? Vagy őrjöngve tomboltak? Vagy zokogva maguk alá vizeltek, mert hoppá, ezt nem látták jönni? Ma mintha kicsit gyengébben teljesítene a Köcsög Címeket Adó Ifjúfirkász Kommandó... Ej -ej nem lesz így olvasottság, meg kattintás. Pedig ugye, arra van a vadászat.
states-2
2024. szeptember 05. 07:59
Akárcsak tavaly, már megint turbózza a magyar sajtó Szoboszlait, pedig jobb lenne a földön maradni, és elolvasni a kritikus véleményeket is az alibi passzokról és egyebekről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!