Váratlan helyen tűnt fel Milák Kristóf

2024. augusztus 10. 13:51

Úgy tűnik, tartalmasan tölti a versenyek utáni pihenőidejét a magyar úszóklasszis.

2024. augusztus 10. 13:51

Nyitókép: Mustafa Ciftci / ANADOLU / Anadolu via AFP

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, kora délután tartották meg a kajak-kenusok fináléit a párizsi olimpián. Rövid idő alatt igazi éremesőt láthattunk, hiszen Csipes Tamara egy ezüsttel, Varga Ádám ugyancsak egy ezüsttel, míg a címvédőként indult Kopasz Bálint pedig bronzéremmel zárta szombaton a versenyt.

A helyszínen ott szurkolt a korábbi olimpiai bajnok kajakos, Kovács Katalin is, nem is akármilyen társaságban! A lelátón ott volt vele Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár, valamint Milák Kristóf úszóklasszis, aki egy arannyal és egy ezüsttel tér majd haza a világversenyről.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ubulka57-2
2024. augusztus 12. 20:50
1.) Schmidt Ádám Kovács Katalin férje, Milák Kristóf barátja. 2.) Most az lesz a következő lépés, hogy Milák Kristófot mindenhova követik, vagy megírják, mit posztolt ? Ez ám a komoly újságírói teljesítmény !
petya-806
2024. augusztus 10. 16:06
Plusz ott volt a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás, a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő.
ittésmost
2024. augusztus 10. 14:32
Azt hittem, a Louvre-ba ment.
NorthernOutlaw
2024. augusztus 10. 14:23 Szerkesztve
Pont, hogy nem váratlan, hanem nyilvánvaló helyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!