Minden kamu megdőlni látszik: Hámori Luca algériai ellenfelét csak 2018-ban nyilvánították nővé

2024. augusztus 04. 06:57

Az egész hercehurca egyre botrányosabb, a NOB fölényeskedése teljesen alaptalan.

2024. augusztus 04. 06:57
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

A Ripost arról ír, hogy Hámori Luca a párizsi olimpián olyan ellenféllel bokszolt, és kapott ki, akinek férfiakra jellemző XY kromoszómája van és az algériainak csak 2018-ban állították ki a születési anyakönyvi kivonatát. Emlékeztetnek: az afrikai bokszoló indulása óriási visszhangot váltott ki világszerte, mert a tavalyi világbajnokságról a nemzetközi sportági szövetség (IBA) kizárta túl magas tesztoszteronszintje miatt, a vizsgálatok szerint a férfiakra jellemző XY kromoszómája van.

Az Olimpiai Bizottság (NOB) érvelése szerint Imane Helif az útlevelében nő, és ezért nőnek számít. Most azonban felmerült a kérdés: ez az útlevél esetleg egy hamisított születési okmányon alapul? 

Imane Helif 1999-es születési anyakönyvi kivonatában valóban az áll, hogy „nő”, a bizonyítványt azonban csak 2018 szeptemberében állították ki, mintegy 19 évvel Khelif születése után, a bokszkarrierje kezdetén!

Kiderült: a The India Express egy csapata meglátogatta Algériában Helif apját, aki a gyermeke körüli botrányon felháborodva a kamera előtt megmutatta a születési anyakönyvi kivonatot, és azt mondta: „Remélem, érmet nyer Párizsban. Az Imane elleni támadás nem igazságos. Ő egy olyan lány, aki szereti a sportot. Ez a mi hivatalos családi dokumentumunk. 1999. május 2., nő. Ez a dokumentum nem hazudik. 1999-ben jegyezték be. Azok az emberek, akik hazudnak és kampányolnak Imane ellen, Isten ellenségei. Ezt az okmányt 1999-ben írták, amikor megszületett”.

Amikor kielemezték a dokumentumot, a születési év valójában 1999, de úgy tűnik, a születési anyakönyvi kivonatot nem 1999-ben állították ki, hanem sok évvel később. 

A „Kiállítás dátuma” rovatban ez áll: „2018/04/01”, azaz körülbelül 19 évvel Imane Khelif születése után.

 A dokumentumon egy piros bélyegző is látható, alatta pedig jól felismerhető a 2018-as évszám, bár tükörfordítva.

Hangsúlyozzák: Algériában hivatalos születési anyakönyvi kivonattal lehet útlevelet kapni. A 2018-as születési anyakönyvi kivonattal Imane Khelif nőként kaphatott útlevelet. Éppen azt az útlevelet, amelyre a NOB hivatkozik, amikor azt állítja: az olimpián „nőként” kategorizálják Imane Helifet. 

Itt a dokumentum:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 576 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
figyelő4322
2024. augusztus 05. 19:55
szaka0909 ~ figyelő4322 2024. augusztus 04. 18:45 "...az ő szervezetében az XY kromoszóma száma túl magas." Köszönöm a kioktatást, tanár bácsi! Ezzel nekem nem mondasz ellent, söt...! Lényegében alátámasztod, amit én írtam - tehát hogy nem lett volna szabad nők között indulnia, ha nem nő! Ezért létezik a tesztoszteron teszt, ami miatt utoljára ki is zárták! Tehát hadd idézzem újra, amit írtam: "Ezért persze nem ezt a személyt hibáztatom, hanem az embertelen/ emberellenes neomarxista ember- és társadalom alakítókat." Az NOB neoliberális hatalmasainak (esetleg szponzoroknak?) politikai ágendájukba pontosan belefér, azért indították ezt a kiméra- szerű lényt!
Heindl Péter
2024. augusztus 05. 10:33
Akkor tehát ha én ma bemegyek a polgármesteri hivatalba, kikérek egy anyakönyvi kivonatot - mondjuk útlevélhez, vagy valami más hivatali ügy elintézéséhez -, amire nyilván mai dátumot írnak, akkor ez arra bizonyíték, hogy én tegnap még nő voltam?! Ennyire hülyegyerek szintre nem mehet már le se a cikk írója, se az ebből publicisztikát író Bayer Zsolt, se az ő cikkét közlő Magyar Nemzet és az azt újraközlő HírTV! Vagy igen?!
catalina11
2024. augusztus 05. 07:46
Dunhill67szaka0909 2024. augusztus 04. 18:57 "vagy mindkettőnek megfelelnek."....akkor miért a gyengébbek között indult?...jaa,hogy látva a testfelépítését,izomzatát a lányoknál tutti nyerő?....egy 66 kilós srác egyszer vágná szájon,úgy izomból,nemhogy a hazáját de még Afrikát is átrepülné" hát, igen, de Khalif, Helif stb. választhat! De neki nem a boksz a kijelölt szerepe, hanem a rombolás, a nemek normájának a rombolása. Ezért futtatják! Nem véletlen, hogy libsik azok akik, sepergetik előtte az utat.
catalina11
2024. augusztus 05. 07:43
Akik itt arról vitáznak, hogy kinek hány és milyen kromoszómája, anyakönyvi kivonata, útlevele van, azok nem látják a fától az erdőt Szabad észrevenni a lényeget! Ha az ilyen Helif mintájú erőcsávók bekerülnek a női sportok világába, akkor csak a hozzá hasonlók lehetnek esélyesek velük szemben és csodák csodájára jön majd Helif 2.0. Helif 3.0 stb. Ők lesznek a dobogó minden fokán. Ebből következően elmaradoznak a Hámori Luca mintájú valódi nők, és sportot is uralni fogják Soros György agyi és testi zombijai. Ez a dolog lényege!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!