Meglepő üzenet várta Hámori Lucát a szobája ajtaján

2024. augusztus 04. 18:41

Nem akárkitől kapott kézzel írt levelet Hámori Luca!

2024. augusztus 04. 18:41

Nyitókép: MOHD RASFAN / AFP

Egy kedves üzenet várta a magát nőnek valló algériai bokszolóval összecsapó Hámori Lucát a mérkőzés után a szobájának ajtaján. A képeslapot Gurisatti Gréta vízilabdázó írta. Az erről készült fotót Hámori Luca Instagram-sztorijában osztotta meg.

Gurisatti úgy fogalmazott: 

a siker nem mindig azt jelenti, hogy TE vagy az első! A siker azt jelenti, hogy jobban teljesítesz, mint valaha! Ezt ne feledd!”

Forrás: Hámori Luca Instagram-oldala

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. augusztus 06. 14:56 Szerkesztve
Syphaxnak: Ez most hogy jön ide??? Ennek a férfinek pszeudo-hermafroditizmusa, ezen belül tesztikuláris fenomén baja van. Azaz a nemi kromoszóma párja XY, tehát genetikusan és kromoszómálisan férfi, s mivel heréi vannak, ezért biológiailag is férfi. A heréi tesztoszteront termelnek, viszont a sejtjeinek a felszínén nincsenek tesztoszteron receptorok. Ezért nincsen pénisze, s ezért a másodlagos nemi jellegei nőies. Tehát szemérem teste van: nagy ajkai, kis ajkai, vaginája van. De, nincsen anyaméhe és petefészke. A heréi a nagy ajkakban vagy a hasüregben vannak. --- A helyében sűrgősen eltávolíttatnám azokat, mert így a herék a magasabb testhőmérsékleten könnyen elrákosodhatnak! Tehát ez az egyén genetikusan, kromoszómálisan és biológiailag férfi. De mivel a másodlagos nemi jellegei nőiesek, ezért lánynak nevelték. Tehát optikailag és pszichésen nő.
magyar-851
2024. augusztus 06. 11:43
Mennyire kell tudatlan bunkónak lenni hogy a genetikailag kényszerhazug ruszkináci tömeggyilkos féreg náci propagandáját bárki beszopja:DDDDDDDDDDd Zavarosan magyarázkodik Helif-ügyben a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség Az oroszok által irányított szervezet vezérigazgatója szerint kromoszómát teszteltek, az elnök szerint tesztoszteront.
kesztyu-2
2024. augusztus 05. 22:19 Szerkesztve
végig izgultam a mérkőzésen nagyon izgultam, hogy ne kapjon nagy ütést Luca nekem lányom van (majdnem sírtam) Hogy lehet ilyen? Miért? Ki? Kik? Ezeknek nincs gyerekük, lányuk, unokájuk..., unokahúguk... Ne is legyen nekik
Oldalkosár
2024. augusztus 05. 16:10
Ez mind nagyon szép, de ha az őrületet nem állítják meg, Luca az életben nem fog olimpián nem hogy aranyat, de semmilyen érmet sem szerezni. Los Angelesben meg fog többszöröződni a "transznő" bokszolók száma, így lehet, már az első meccsén búcsúznia kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!