Máris visszatérhet az NB I-be Dzsudzsákék elküldött edzője

2024. augusztus 31. 19:33

A DVSC labdarúgócsapatának volt szakvezetője, Szrdjan Blagojevics állítólag két első osztályú magyar csapatnál is képbe került.

2024. augusztus 31. 19:33

Nyitókép: dvsc.hu

Ahogy azt a Mandiner is megírta, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hétfő késő este kirúgta Szrdjan Blagojevicset, a csapat vezetőedzőjét. Az Újpest elleni múlt pénteki 3–0-s vereség után a klub közös megegyezéssel szerződést bontott az 51 éves szerb szakemberrel. Az első osztályú bajnokság 6. fordulójában a ZTE elleni szombati bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányította a csapatot. Közben pénteken már be is jelentették a Lokinál, hogy Máté Csaba lett Blagojevics utódja. Ám úgy tűnik, nem marad sokáig munka nélkül a délszláv szakember. A haon.hu információi szerint könnyen lehet, hogy a jelenleg Belgrádban tartózkodó edző hamarosan visszatér Magyarországra, ugyanis két NB I-es csapat is kinézte magának. 

A lap úgy tudja, hogy az újonc Győr és a Zalaegerszeg kispadjára is Szrdjan Blagojevics a legesélyesebb jelölt, 

ugyanakkor a cikkben hozzáteszik, hogy érdemes fenntartásokkal kezelni az információt – írja az Origo.

Ezt is ajánljuk a témában

Az NB I-be kilenc év után visszajutó ETO FC Győrnél azért nem lenne meglepő az edzőváltás, ugyanis négy fordulót követően pont nélkül áll a csapat. A Borbély Balázs vezette zöld-fehérek eddig kilenc gólt kapva minden meccsüket elveszítették, és az utolsó, 12. helyen állnak az NB I tabelláján. Ugyanakkor a ZTE a rossz kezdés után magára talált, ugyanis hazai pályán győzte le a tavalyi ezüstérmes, a Konferencia-ligában rájátszásig jutó Paksot, és döntetlent ért el Fehérváron. Ugyanakkor szombaton este 3-1-re kikapott a DVSC otthonában az OTP Bank Liga 6. fordulóban. Mégis azt mondjuk, most elég kicsi az esély, hogy Egerszegen edzőt cseréljenek.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2024. szeptember 01. 12:34
Nem hiszem, hogy a Győrt választaná, a Diósgyőr elleni második félidőben mutatott stílusuk nem vallt NB 1-es szintre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!