Dzsudzsák Balázs elismerte, ők is hibásak az edzőváltást illetően

2024. augusztus 29. 15:31

A DVSC csapatkapitánya állítja, nem ő buktatta meg Szrdjan Blagojevicset, s ígéri, szombaton mindent beleadnak a Zalaegerszeg ellen.

2024. augusztus 29. 15:31
DZSUDZSÁK Balázs
Szabó Levente

Nyitókép: MTI/Derencsényi István

Ahogy arról hétfőn beszámoltunk, a múlthét pénteki Újpest elleni 3–0-s vereség után a Debrecen közös megegyezéssel szerződést bontott az 51 éves szerb vezetőedzőjével, Szrdjan Blagojeviccsel. A ZTE elleni szombati bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, információk szerint azonban a Fradi-kedvenc Máté Csaba tárgyal a DVSC-vel, így könnyen lehet, hogy ő lesz a cívisvárosi klub új vezetőedzője. Az új tréner bejelentésére a jövő héten kerülhet sor. 

Az edzőváltással kapcsolatban a Debrecen csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs is megszólalt. 

Sajnos eseménydús héten vagyunk túl. Egy edzőváltás sosem jön jókor, de egy mondhatni jó rajtot követően Újpesten kicsúcsosodott egy olyan teljesítmény, amely sem csapat, sem szurkolói szinten nem elfogadható. Egyből a lefújás után volt egy nagyon korrekt beszélgetésünk az ultrákkal, akik semmi mást nem kértek, csak hogy azt a Debrecent lássák, amely csúszik-mászik és mindent megtesz a siker érdekében” – mondta a magyar válogatottsági rekorder a Loki honlapjának

Egy edzőváltás során általában mind a két fél hibás, ez nem Dzsudzsák Balázs döntése volt. Nincs szükségem magyarázkodásra, de több mint egy 120 éves klubról beszélünk, amely megérdemli a tiszteletet. Valószínűleg olyan valaki írta a cikket, aki életében nem volt még Loki-meccsen, és szeretett volna még egyet belerúgni az alapból földön lévő csapatba. Komoly klubvezetésről beszélünk, amely tisztában van egy edzőváltás súlyával.”

Kissé cinikusan azt is mondhatnám, köszönöm, ha valaki azt feltételezi, hogy én döntök egy edző kilétéről, de ez nyilván nem így van.”

„Úgy érzem, többet tettem már a Lokiért annál, hogy ilyen támadások érjenek. Mindig is azon voltam és vagyok lassan már 14 éve szinte mindig csapatkapitányként, hogy minden edzőt segítsek a siker és a csapat jobb szereplése érdekében. A klub is megérdemli a tiszteletet és azt, hogy senki ne indítson el egy ilyen lavinát” vélekedett a 37 éves játékos. 

Az elmúlt két évben begyakoroltuk azokat a taktikai elemeket, melyekről nehéz váltani. Nincs könnyű helyzetben senki, sem a játékosok, sem Dombi Tibi és a stábja, de érezhető, hogy mindenki szeretné félretenni az újpesti kudarcot. A már sokszor említett erős és összetartó öltözőnek most kell előrelépni és még jobban összetartani, mert csak mi tudjuk ezt a helyzetet megoldani.” 

Azon vagyunk, hogy egy mindent beleadó, teljes alázattal és szívvel küzdő Debrecent lássanak a szurkolók szombaton”

hangsúlyozta Dzsudzsák Balázs. 

A DVSC négy fordulót követően az NB I 10. helyén áll egy győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel. Dzsudzsákék szombaton a Zalaegerszeggel mérkőznek a Nagyerdei Stadionban, a találkozót 17:45-től rendezik. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 29. 15:59
Bármit kifekszik Kakadunál. Hamarosan érkezik hozzájuk a csapatban Szoposzlai is, aki Hatvanpusztán fogja a kályhacsövet kormolni. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Lajoss
2024. augusztus 29. 15:49
Dzsuzsdi,a lényeg Robokuty szerelme és a diplomata útleveled…😍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!