A Fradi-szurkolók kedvence az egyik legnagyobb hazai riválishoz szerződhet

2024. augusztus 27. 08:06

Meglepő bejelentésre készülhetünk.

2024. augusztus 27. 08:06

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Mint arról beszámoltunk, az újpesti vereség után edzőt cserélt a Debrecen labdarúgócsapata, már nem Szrdjan Blagojevicsnak hívják a Loki vezetőedzőjét.

A ZTE elleni szombati bajnokin és a heti tréningeken megbízott edzőként Dombi Tibor irányítja a csapatot, munkáját az edzéseken Balogh János, Pallai Zsolt és Madar Csaba segíti – Herczeg András és Gulácsi Bence külső szakmai támogatásával.

Ezt is ajánljuk a témában

A legfrissebb hírek szerint várhatóan a válogatott szünet után nevezik ki az új vezetőedzőt Debrecenben, a zuhanyhíradó pedig már azt is tudni véli, ki lehet Blagojevics utódja.

Az nb1.hu úgy értesült, hogy szóban már meg is egyezett a vezetőség Máté Csabával. Az 54 éves szakember tavaly Sztanyiszlav Csercseszov távozása és Dejan Sztankovics érkezése között 10 mérkőzésen irányította sikeresen a Ferencvárost, nem véletlen, hogy sok zöld-fehér szimpatizáns el tudta volna képzelni hosszú távú megoldásként is a kispadon. Az élet azonban máshogy alakult, miközben utódja, a „magasabb polcról” érkező szerb Sztankovics azóta már messze jár...

Debrecenben tehát ismét munkát vállalhat az élvonalban a korábban a nemzeti csapat stábjában dolgozó Máté Csaba.

Mint ismert, a Fraditól való távozása után a szakembert szóba hozták már több klubbal, többek között a székesfehérvárival és az újpestivel is, ám megállapodásra egyikkel sem jutott. Máté az edzői pályafutása során itthon eddig Szekszárdon, Szombathelyen és Pakson irányított csapatot, a legismertebbé azonban kétségtelenül a ferencvárosi korszaka tette.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tier31750
2024. augusztus 27. 15:34
Jaj, csak oda ne, könyörgöm. Miért nem lehetett megtartani....?
gyaloggos
2024. augusztus 27. 14:59
MÁIG nem értem, MÁTÉ CSABÁT miért menesztette a Fradi azon eredmények után, melyeket a csapattal produkált. MINEK kellett Csercseszov, Sztankovics, miért nem adtak Máté Csabának lehetőséget?
bagoly-29
2024. augusztus 27. 11:08 Szerkesztve
MCs kivárta a szerződésének a végét s csak utána távozik. Most lehetősége lesz megmutatni, hogy a tudása vagy a szerencséje segítette eddig.
tolmacs-0
2024. augusztus 27. 10:11
Máté Csabát egy kiváló embernek látom, éppen ezért vigyázzon nagyon a dzsudzsák-féle vonallal, meg ami mögötte van...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!