Elismerte a Fradi-kedvenc: tárgyal a zöld-fehérek riválisával

2024. augusztus 28. 13:18

Szrdjan Blagojevics az Újpest elleni pénteki 3–0-s vereséget követően távozott a Debrecen kispadjáról, az edzőkérdés továbbra is nyílt.

2024. augusztus 28. 13:18
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás 

Ahogy arról beszámoltunk, a labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC hétfő késő este a hivatalos honlapján bejelentette, hogy a továbbiakban nem Szrdjan Blagojevics a csapat vezetőedzője. Az Újpest elleni pénteki 3–0-s vereség után a klub közös megegyezéssel szerződést bontott az 51 éves szerb szakemberrel. Blagojevics távozását követően felreppentek a hírek, miszerint a Debrecen a zöld-fehérek közönségkedvencét, Máté Csabát szeretné új vezetőedzőjének.

 A korábban a Paksnál, majd a Ferencvárosnál tizenegy éven át pályaedzőként, illetve megbízott vezetőedzőként tevékenykedő, 55 éves Máté Csaba elismerte a Nemzeti Sportnak, hogy tárgyal a DVSC-vel, és megerősítette, a szerződés aláírása, az utód kinevezése a jövő héten lehet esedékes cívisvárosban. 

A lap szerint egy tárgyalás már volt a felek között, és az elvi egyezség akár már a héten megszülethet. Ha az megvan, jövő héten Máté Csaba már munkába is állhat Debrecenben. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Iref
2024. augusztus 28. 14:37
75 éves Fradi szurkoló vagyok. Máté Csaba bizonyított a Fradiban. Valakiknek(tudjukkiknek) kevés volt. Szomorú! Elégetjük amink van, s bóvlit veszünk sok-sok pénzért! Lesz még hangos a Groupama Máté Csaba nevétől!
Srptk
2024. augusztus 28. 14:09
Máté Csabának az FTC-nél van a helye! Aki pedig az új mezeket kitalálta, idehozta, olyan hozzáértő, mint az edzőválasztó.
kiss-geza
2024. augusztus 28. 13:51
Kubatov-Orosz-Hajnal, minden szart összvásárol, de a legdurvábbakat az edzőügyben baszták el. Máté Csaba megalázása és a gyorsan lelépő szerb csávó istenítése az eddigi legnagyobb hibájuk. Meg is fizet érte a csapat meg a drukkerek. Magas polcos edző itt utoljára az ukrán volt. Azt meg hagyták elmenni. Ezzel a hármassal van a baj ők nem elég magas polcosok.
nemturista
2024. augusztus 28. 13:31
A Debrecen semmiben sem riválisa az FTC-nek, még akkor sem, ha egy ligában vannak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!