Hivatalos: megvan a Debrecen új vezetőedzője

2024. augusztus 30. 19:40

Beigazolódtak a hírek, az egyik legnagyobb riválistól érkezik Dzsudzsák Balázsék új edzője a Lokihoz.

2024. augusztus 30. 19:40
null

Nyitókép: Képernyőkép

A Debreceni VSC labdarúgóklub szeptember elsejétől Máté Csabát nevezte ki vezetőedzőnek. Ahogy arról beszámoltunk, az edző korábban elismerte, hogy tárgyal a hajdúsági klubbal, de a hírek arról szóltak, hogy csak jövőhéten mutatják be az új trénert Debrecenben. 

Ennek ellenére a hivatalos bejelentésre már péntek este sor került, Máté Csaba veszi át a DVSC irányítását.

Az 54 éves szakembernek ez lesz az első vezetőedzői megbízatása, korábban csak megbízottként irányított együtteseket, így a Paksot és a Ferencvárost. 

„Szeptember elsejétől Máté Csaba a DVSC vezetőedzője. Az 54 éves, szekszárdi születésű szakember játékosként többek között a Tatabánya és a belga KV Kortrijk együttesében is megfordult, edzői pályafutását Szekszárdon kezdte. 2008 és 2010 között pályaedzőként segítette Erwin Koeman szövetségi kapitány munkáját a nemzeti válogatottnál, majd a Haladásnál, illetve a Paksnál tevékenykedett, utóbbi csapatnál megbízott vezetőedzőként is” – olvasható a Loki hivatalos honlapján

„2012-től 2023-ig a Ferencváros stábjának tagja volt, együtt dolgozott többek között Ricardo Monizzal, Thomas Dollal, Szerhij Rebrovval, Peter Stögerrel és Sztanyiszlav Csercseszovval is, többször kapott szerepet megbízott vezetőedzőként, tavaly az együttest a Konferencia Liga főtáblájára vezette. Az új vezetőedzőt és stábját klubunk jövő hét elején sajtótájékoztatón mutatja be” – tették hozzá. 

(MTI/Mandiner.hu)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. augusztus 31. 13:31
Mindenesetre focizni nem fog Dzsudzsákék helyett.
Félelmetes Bob
2024. augusztus 31. 09:27
Örülök, hogy kapott egy ilyen lehetőséget. Most kiderül, hogy tud-e élni vele. Szurkolok neki!
Lehigh
2024. augusztus 31. 05:34
Most mar egyertelmu hogy a DEBRECEN BAJNOK LESZ.
billysparks
2024. augusztus 30. 20:20
Rossz döntés Máté részéről. debrecenben meg fog égni és oda lesz a nimbusza. Mert más volt az NB1-nél magasabban kavlifikált játékosokkal gyengébb csapatokat megverni- kétségtelenül látványos játékkal ( De ezt a látványos játékot azok a nagyobb tudású játékosok prezentálták)- és más lesz a kutyaütő debreceni futballistákkal. Ebből égés lesz. Már csak azért is, mert a most elküldött szerb edző az NB1-ben egy kifejezetten jó edző volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!