Itt van Gulyás Michelle olimpiai bajnok válasza arra a kérdésre, mihez kezd a párizsi döntő után

2024. augusztus 11. 15:29

A párizsi nyári játékok hatodik magyar aranyérmét szerző öttusázó szerint sokat segített a győzelmében, hogy amikor nagyon mélyre került, akkor fel tudta építeni magát.

2024. augusztus 11. 15:29

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

A magyar öttusasport tizedik olimpiai aranyérmét Gulyás Michelle szerezte, az idei nyári játékok zárónapján. Az Újpesti TE 23 éves versenyzője, aki három éve 12. volt Tokióban, a vasárnapi döntőben emlékezetes versenyzéssel óriási győzelmet aratott. Az 1461 pontos világrekorddal győztes Michelle a magyar küldöttség 19. érmét, hatodik aranyát szerezte a párizsi olimpián.

Ezt is ajánljuk a témában

„Tudtam, hogy mentálisan kell nagyon erősnek lennem, és azt is, hogy a technikai számokra kell koncentrálnom, de magamhoz képest egyébként nem lőttem jól a döntőben. 

Nagyon sok rossz dolog ért az olimpia előtt, és az, hogy így sikerült, fantasztikus, nagyon köszönöm az edzőimnek, a barátaimnak és a családomnak. Úgy tűnik, amikor nagyon mélyre kerülök, akkor fel tudom építeni magamat. 

Ehhez az kellett, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik mentálisan támogatnak, nélkülük nem ment volna. Magamnak is hálás vagyok, mert egy pillanatig nem kételkedtem önmagamban, úgy voltam vele, hogy ha ott lesz a lehetőség, akkor mindent kihozok belőle. Úgy látom, hogy sikerült” – mondta Gulyás Michelle az M4 Sportnak a verseny után. Az Origónak azt is elárulta, az utolsó lövészetnél érezte, hogy meglehet az olimpiai aranyérem, addig nem is gondolt bele.

Mihez kezd a bajnok az olimpia után?

Az UTE olimpiai bajnoka a jövőjét illetően azt mondta, egyelőre nem akar a következő időszakra tekinteni, most az ünneplés, a pihenés következik, és az, hogy ezt a pillanatot még jobban meg tudja osztani a családjával és a barátaival. Arra a kérdésre, hogy a folytatásban a civil szakmája, a rendőrségi nyomozói munkája előtérbe kerül-e, sejtelmesen, mosolyogva annyit felelt: 

Ez titok!”

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. augusztus 11. 17:31
nem lehetett volna rendes magyar nevet adni neki?
rugbista
2024. augusztus 11. 16:55
Hát titkosügynök az utcán nehezen lesz Magyarországon.
gilou-au-clavier
2024. augusztus 11. 16:46
Egy dugás jól fog esni, csak olvasson sok narancsbulvárt :)
pollip
2024. augusztus 11. 15:42
Szép, csinos, okos olimpiai bajnok! Hatalmas gratula! A melegítő felső túl rövid lett a tervezés során. Szinte mindenkinek kint van belőle a dereka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!