Így vették át az ezüstérmet Szilágyi Áronék (VIDEÓ)

2024. augusztus 01. 13:32

Nagyot mentek kardozóink a dél-koreai formáció ellen is, a lendületük végül a dobogó második fokára volt elég.

2024. augusztus 01. 13:32

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, szerda este a magyar kardcsapat tagjai hatalmasat küzdöttek a dél-koreai formáció ellen. 

A végeredmény 45-41 lett, így végül ezüstérem került Szilágyi Áron, Szatmári András, Gémesi Csanád és Rabb Krisztián nyakába.

A felemelő pillanatról készült felvételt alább tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
occidolumen
2024. augusztus 01. 20:42
Miérr is nem az aranyérmet vették át? Netán transznemű volt az ellenfél?
Mikesi Károly
2024. augusztus 01. 16:27
Nyilván nem csak én vettem észre, hogy az aranyérmes dél-koreai csapat egyik tagja, hogy gratulált Szilágyi Áronnak a döntő után. Tehát a győztes csapat egyik tagja a vesztes csapat egyik tagjának. Talán az, aki a Park névre hallgat - ebben nem vagyok biztos - tisztelettel fogott kezet Áronnal. Lehet, hogy ez volt benne a kézfogásában: "tisztellek, mert ebben a nehéz, de gyönyörű sportágban háromszor is egyéni olimpiai bajnok lettél, és még most is vezéregyéniség vagy. Jó lenne, ha én is ilyen sikeres lehetnék!" Ugye más is felfigyelt erre a jelenetre?
sors
2024. augusztus 01. 16:08
Borzalmas ez az olipiánk, gyurcsányi szinten egyelőre (Peking). Nekik azonban jár a gratuláció, mindent kihoztak csapatban, amit lehetett, hősök. Cselgáncs egyszerűen vérlázító például.
backsplash
2024. augusztus 01. 14:15
Nem tudom miért fikázzák ezt a szerkót, tök jól néz ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!