Havas Henrik végtelenül aljas húzása borzolja a kedélyeket

2024. augusztus 11. 07:07

Hova lehet még süllyedni?

2024. augusztus 11. 07:07
Felhévizy Félix
Magyar Nemzet

Nyitókép: Képernyőfotó

Havas látta, hogy az ország közvéleménye, leszámítva néhány szélsőliberálist elítélte az esetet, végtelenül aljas taktikát választott. Az egész gyomorforgató Helif-ügyet egy hirtelen fordulattal megpróbálta a kormány ellen fordítani. Mondván, az egész ügyet az oroszok idézték elő és természetesen a fideszes politikusoknak kapóra jött az egész botrány, mert így látványosan Hámori Luca mellé tudtak állni és igazolni tudták a genderlobbi előretörését.

Valahogy mindig az a helyzet a baloldalon, ha a kormánynak, Orbán Viktornak igaza lesz egy-egy ügyben (majdnem mindenben), akkor az csak a véletlen, vagy csakis Putyin műve, meg egyébként az egész nem is úgy történt, a gonosz és legfőképpen tehetségtelen jobboldali média találta ki az egészet.

Havas Henrik kétségbeesett posztját olvasva egy kérdés merül fel: Hova lehet még süllyedni? – gondolta magában Felhévizy, majd leült megnézni a magyar érmeket. Mert azokat senki nem veheti el Magyarországtól.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Havas Henrik

Facebook

Idézőjel

Nem verte ki a szemét ennek a szerencsétlen riporternek, hogy a piros-fehér-zöld után ez a zseniális, magyar kislány egy furcsa színű zászlóval ünnepel?

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2024. augusztus 12. 14:10
Végeredményben senki sem tehet arról, hogy hülye, mert a neuronstruktúra működése spontán jellegű, amiben ez a variáció is benne van.
catalina11
2024. augusztus 12. 13:40
Havas Henrik végtelenül aljas húzása borzolja a kedélyeket" Havasban egyesül Vágó István sunyi cinizmusa, Puzsér zagyvasága, és Gábor György gyűlölködése. Ha nem lógott volna méretes kereszt a nyakába, könnyen zsidó közszereplőnek tűnne. De valójában rosszabb!
Csubaka
2024. augusztus 12. 00:25
Havas már tíz évvel ezelőtt megérett egy agyi MRI-re
Spiritmonger
2024. augusztus 11. 23:25
Havas egy lejárt szavatosságú megélhetési rettegő, szóra sem érdemes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!