„Én nem az átalakulásomról szeretnék beszélni, hanem k*rvára győzni akarok" – valósággá vált az olimpián a South Park abszurd humora (VIDEÓ)

2024. augusztus 02. 12:08

A videóban a riporter megkérdezi a nőt, hogyan érzi magát amiatt, hogy idén először egy transzember lesz az ellenfele, erre a karakter érdekes válasz adott.

2024. augusztus 02. 12:08
null

Nyitókép: YouTube

A népszerű amerikai sorozat, a South Park pár éve megjelent részében azt mutatják be, hogy egy fiatal szőke nő ellenfele egy izmos transzférfi lesz. 

A videóban a riporter megkérdezi a nőt, hogy hogyan érzi magát amiatt, hogy idén először egy transz ember lesz az ellenfele.

A sportoló azt feleli erre, hogy csodálatos, és nagyon jó a történelem részesének lenni, és mindannyiunkat inspirál, hogy egy transzhölgy is indul.

És jött a csavar:

A videóban ugyanis megjelenik a „a hölgy”, aki igazából egy nagyon izmos férfi.

A karakter kifejti, hogy elmondhatatlanul felszabadult, amióta azonosult női mivoltjával. Most, hogy nőként versenyezhet minden „csajt porig fog alázni” – feleli az epizódban. Majd a karakter hozzáteszi, hogy

Én nem az átalakulásomról szeretnék beszélni, hanem kurvára győzni akarok”

A szőke nő erre csak „sok szerencsét” tud kívánni.

Ezt is ajánljuk a témában

A videót itt nézheti meg:

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuperszig
2024. augusztus 02. 23:06
A filmekben, rajzfilmekben mindent előre az arcunkba tolnak, így ha megtörténik, már nem is tűnik olyan szörnyűnek. Főleg, ha még röhögünk is rajta.
tapir32
2024. augusztus 02. 18:00
Nem lehet minden kisebbségre tekintettel lenni! Objektív lehetetlenség! Úgy meg különösen nem, hogy ezzel a többséget/másokat hoznak hátrányos helyzetbe! Van sajnálatos módon számos olyan eset, amiképpen ez is annak tűnik, amikor a jóemberkedés eredménye aljasság!
Akitlosz
2024. augusztus 02. 16:26
Valójában a videót itt nézheti meg: www.youtube.com/watch?v=GiXm_FGn8Ak
john-lennon-a-libsik-kiralya
2024. augusztus 02. 15:28
Még egyszer leírom: a csajnak nincsenek tökei (nem is voltak elvileg soha) és semmi köze a tranzokhoz. Elég nagy öngól szerintem ideológiai kérdést csinálni a dologból, mikor a lényeget sem sikerül felfogni kedves mandi...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!