Videón: nem Imre Bence hibázta a legnagyobbat a drámai végjátékban

2024. július 31. 11:11

A magyar válogatott egy góllal kapott ki a norvég csapattól a szerdai csoportmeccsen. Lékai Máté elmondta, mi volt a baj a végén.

2024. július 31. 11:11

A Mandiner is beszámolt róla, hogy a magyar férfi kézilabda-válogatott 26-25-re kikapott Norvégiától a párizsi olimpia szerdai versenynapján, a csoportkör harmadik fordulójában.

Már csak bő egy perc volt hátra, amikor Lékai Máté egyenlített, majd egy bravúros labdaszerzés után Imre Bence egyedül vezette a labdát a kapura,

de Torbjörn Bergerud védeni tudott, végül Alexandre Blonz két másodperccel a vége előtt bedobta a norvégok győztes gólját.

A mérkőzés végén azonban nem Imre Bence hibázott a legnagyobbat: Ilic Zoran a fejét fogta a kihagyott ziccer után, ahelyett, hogy figyelt volna a védekezésre.

„Igazából meg sem tudok szólalni. Nagyon szoros volt mindkét félidő, nyilván készültünk a norvégokra. Nagyon nagy meccs volt szerintem, mindent beleadott mindkét csapat. Az utolsó pillanatig küzdöttünk, nyerni szerettünk volna. De ilyen a kézilabda, a végén kihagytuk a helyzetünket, s aztán érthetetlen módon nem zártunk vissza a balszélsőre, így kikaptunk egy góllal. Van még két csoportmeccsünk ezen az olimpián, valamelyiket meg kell nyernünk, ha tovább akarunk jutni” – nyilatkozta a meccs után Lékai Máté.

A drámai utolsó perceket ide kattintva tudja újra megtekinteni.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­r­­­t­­é­k­­e­­l­d­­ ­a­­­ ­s­­z­­­e­x­­i­­ ­p­­u­n­c­i­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
Mich99
2024. július 31. 14:33
Tanulság: amíg tart a meccs, addig NEM a fejet kell fogni, hanem az ellenfelet!
Bika57
2024. július 31. 13:39
Ott ment el a mérközés mikor Lékai az 56 perc környékén eladta a labdát. A norvégok akkor vették át a vezetést.
gyaloggos
2024. július 31. 13:37
DESTRUKTÍV pl. a romboló szándékú kritika, ez is negatív.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!