Újabb váratlan meglepetés: hét hónapos terhesen indult az olimpián egy vívó

2024. július 30. 15:13

„Úgy tűnhetett, hogy ketten vagyunk a páston, de valójában hárman voltunk” – árulta el Nada Hafez.

2024. július 30. 15:13

Nyitókép. Instagram

Az egyiptomi kardvívó Nada Hafez az első mérkőzését megnyerte ugyan, de végül a legjobb 16 között esett ki. Később azonban kiderült, hogy hét hónapos terhesen állt pástra a párizsi olimpián – írja a BBC.

„Úgy tűnhetett, hogy ketten vagyunk a páston, de valójában hárman voltunk. Én, az ellenfelem és a születendő kisbabám” – árulta el Hafez. A 26 éves vívó már a harmadik olimpiáján szerepelt Párizsban.

A babának és nekem is kihívásokkal teli időszak volt ez, mind fizikailag, mind érzelmileg...

A várandósság önmagában is egy kemény hullámvasút, de a magánélet és a sport egyensúlyáért küzdeni teljes mértékben megérte. Szerencsés vagyok, hogy a férjem és a családom bízott bennem, és idáig eljuthattam” – árulta el a kardvívó.

Ön szerint biztonságos-e a harmadik trimeszterben ilyen jellegű sporttevékenységet végezni

  • 69 szavazat

  • 403 szavazat

  • 102 szavazat

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2024. július 30. 19:26
Ez kit lepett meg? Az apát?
patriota-0
2024. július 30. 16:20
Elképzelem a beszélgetést a nőgyógyászával. – Doktor úr, ön szerint mehetek 7 hónapos terhesen az olimpiára? – Persze hogy mehet. Csak ne ugráljon sokat, és vigyázzon, nehogy elessen, mert azzal megölheti a gyerekét. – Köszönöm, nagyon fogok vigyázni. Végül is a gyerek a legfontosabb. Majd megkérem az ellenfeleimet, hogy a hasamat ne szurkálják.
szintetikus
2024. július 30. 15:34
A buzik nem mondták, hogy kirekesztő, mert ők nem szülhetnek? XDDDD
Mandarin.
2024. július 30. 15:28
Egyiptomban a népesség növekedése megállíthatatlanul folytatódik, szerintem ezen senki sem szeretne változtatni, ez a sportoló hölgy is hatalmas kockázatot vállal szerintem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!