Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

„Próbáltak” kikapni Svájctól, de nem kerülhetik el a sorsukat Gündoganék

2024. július 01. 15:58

Két negyeddöntő párosítása már kialakult a németországi labdarúgó Európa-bajnokságon.

2024. július 01. 15:58

Fotó: Christian Charisius/dpa

A labdarúgó Európa-bajnokság nyolcaddöntőinek már a felénél tartunk, ez alapján kirajzolódik, hogy Spanyolország–Németország és Anglia–Svájc negyeddöntőkre készülhetünk pénteken, illetve szombaton.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, az egyik ágon Anglia kínkeservesen, hosszabbítás után gyűrte le a szlovákokat, Svájc pedig kisebb meglepetésre elintézte a címvédő olaszokat. A spanyolok könnyedén múlták fölül a meglepetéscsapat Georgia együttesét, a házigazda Németország pedig a dánokat ejtette ki.

Utóbbi azért is érdekes, mert amennyiben a németek a hajrában nem egyenlítettek volna ki a csoport utolsó fordulójában Svájc ellen, az alsó ágra kerülnek: úgy a vergődő angolok, és nem a szárnyaló spanyolok kerülnének az útjukba...

Gündoganék hazai pályán azonban nem tették, nem tehették meg, hogy feláldozzák veretlenségüket, így extra kihívás vár rájuk a kiváló formát mutató spanyol válogatott ellen.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nakati
2024. július 01. 16:47
Kicsit ciki gündogannal bemutatni a német csapatot. Tragédia ez a modernkori európa. Mesterien végrehajtják a legdurvább rasszizmust díszcsomagolásba pakolva. Mindenki értékes csak a fehér hetero családos ember nem. 30 év múlva európa lesz az új afro-ázsia? Gratula!
sexykitty-110
2024. július 01. 16:44
Ha a németek másodikok lettek volna, akkor idáig az olaszokat kellett volna a dánok helyett legyőzni. A következő körben meg Anglia jött volna Spanyolország helyett. Az eddigiek alapján a spanyolok valóban jóval nehezebb ellenfelek lesznek az angoloknál, de az olasz-angol páros még így is ütős.
survivor
2024. július 01. 16:42
Valaki verje ki....a németeket....🤣💩
pollip
2024. július 01. 16:37
Hajrá spanyolok! Azért nekik drukkolok, mert ők nem sakkoztak a csoportkör utolsó meccsén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!