Olimpia 2024: Milák kihívója megérkezett Párizsba

2024. július 24. 14:22

Kedden megérkezett az amerikai úszóválogatott is Párizsba, akik már az ideiglenes otthonukat is meglesték.

2024. július 24. 14:22
null

Nyitókép forrása: Jonathan NACKSTRAND / AFP

Már a 2024-es olimpiai játékok helyszínén tartózkodik az amerikai úszócsapat, akik időközben a medencét is meglesték, ahol majd a különböző versenyszámokat is rendezik.

Az amerikaiak legnagyobb aranyérem-esélyesének Caeleb Dresselt tartja a szaksajtó, akit Michael Phelps-szel azonosítanak. A sportoló több interjúban is elmondta, nem szereti, ha a valaha volt honfitársához hasonlítják.

Az amerikai úszó, Dressel, most Párizsban két versenyszámban is bizonyíthat: 50 gyorson és 100 pillangón.

Utóbbiban lehet, hogy majd Milák Kristóffal is meg kell küzdenie az aranyért.

Parázs csatának ígérkezhet ez a versenyszám, hiszen a legutóbbi találkozásukkor (a 2020-as tokiói olimpián) csak szűk 2,5 tized döntött az amerikai versenyző javára, amivel azóta is tartja a világcsúcsot. A fogadóirodák szerint Dresselnek jelenleg nagyobb esélye van Miláknál. A tippimix.hu például Dresselnek 3,5-es, míg Miláknak 9-es odds-ot adott.

Az amerikai küldöttség egyébként a legsikeresebb az olimpiák történetében. Sportolóik eddig 895 érmet szereztek. Az egyéni örök ranglistát pedig a már fentebb is említett Michael Phelps vezeti 23 aranyéremmel.

 

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­­­x­i­ ­­p­­u­n­c­­i­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
Mandiner444hu
2024. július 24. 14:30
Izrael támogatása miatt „vér fog folyni Párizs utcáin” A közösségi médiában keringő videón egy maszkos alak azzal fenyegetőzik, hogy „vér fog folyni” a közelgő párizsi olimpián. A kedden nyilvánosságra hozott egy perces klipben egy arabul beszélő férfi, akinek arcát egy palesztin kendő takarja, „Franciaország népéhez és [Emmanuel] Macron francia elnökhöz” szólt, és figyelmeztette őket, hogy megbüntetik őket, amiért a „a cionista rezsimet” támogatják „a palesztin nép elleni bűnös háborújában.” „Fegyverrel láttad el a cionistákat, segítettél megölni testvéreinket, gyermekeinket” – mondta a maszkos férfi. – „Meghívtad a cionistákat az olimpiai játékokra. Fizetni fogsz azért, amit tettek”. A sötét öltözéket és a mellén palesztin zászlót viselő férfi így folytatja: „Vérfolyók fognak folyni Párizs utcáin. Közeleg ez a nap, ha Isten is úgy akarja. Allah a leghatalmasabb.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!