Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Művészi vagy cirkuszi? Ezzel a góllal mentette meg Angliát az Aranylabda várományosa (VIDEÓ)

2024. július 01. 11:43

Jude Bellingham a 95. percben szenzációsan ollózott a szlovák kapuba, a szakadék széléről rántotta vissza csapatát a fiatal klasszis.

2024. július 01. 11:43

Fotó: Emin Sansar/Anadolu via AFP

Mint arról beszámoltunk, szinte már mindenki temette Angliát a Szlovákia elleni Eb-nyolcaddöntőben, az utolsó másodpercben azonban Jude Bellingham szenzációs góljával egyenlítettek a háromoroszlánosok, majd a hosszabbítás első percében a győzelmet jelentő találatot is megszerezték! Az angolok tehát hosszabbítás után 2–1-re győztek, és készülhetnek a svájciak elleni negyeddöntőre!

Ezt is ajánljuk a témában

„Harminc másodpercre vagy a kieséstől, úgy érzed, hogy cserbenhagytad a hazádat, majd egyetlen rúgás a labdába, és hirtelen minden nagyszerű lesz. Ez olyan helyzet, amilyet nem kívánok magamnak, de amikor megtörténik, akkor annyira nagyszerű érzés. Óriási dolog Angliáért játszani, ugyanakkor a nyomás is nagy. Fent lenni a pályán, és gólt szerezni: felszabadító, boldog pillanat. A gólom? Ott van a legjobbak között. Szereztem már pár szépet, de ez a mai sokkal fontosabb volt. A szlovákok betaláltak, de úgy hiszem, hogy ezt nem számítva jól játszottunk.

Lehettünk volna precízebbek, de fő, hogy megmutattuk, mekkora szívünk van.

Az emberek körbenéznek, és kijelentik, hogy igen, van tartás a csapatban. Ha nem kerülsz hátrányba, nem élhetsz át ilyen pillanatokat” – fogalmazott a vegyes zónában a pazar ollózós találatot jegyző, és az UEFA által a meccs legjobbjának választott Jude Bellingham.

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­­É­r­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­­ ­­a­­ ­­­s­z­­e­­x­i­­­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 01. 13:03
Végre van értelme a meccseket nézni!
quantum
2024. július 01. 12:24
Hát, nagy mentés volt lássuk be, de undorító ahogyan az angolok fociznak ezen az EB-n. Sajnálom a tótokat tiszta szívből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!