Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Marco Rossi fia üzent édesapjának az Eb-kiesést követően

2024. július 01. 08:17

Simone Rossi, az OSC vízilabdázója szerint a jövő nagy dolgokat tartogat.

2024. július 01. 08:17
ROSSI, Marco

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem vitás, büszke édesapjára Simone Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, Marco Rossinak a hazánkban vízilabdázó fia. Az Eb-búcsút követően az OSC pólósa a közösségi oldalán tett közzé egy képet a nemzeti csapatról, amelyen önfeledten ünnepelnek a játékosok Rossival.

Mint ismert, a kiesést követően az olasz mester újságírók előtt kijelentette, sokkal feszültebb volt számára az idei torna, a korábbinál.

Nem tudtam élvezni ezt az Eb-t. Ha mégis ki kellene emelnem valamit, akkor azt mondanám, amikor a játékvezető lefújta a Skócia elleni meccset.

A legutóbbi Eb-hez képest a mostani torna sokkal stresszesebb volt, az előző kontinenstornát jobban élveztem” – fogalmazott Rossi.

Ezt is ajánljuk a témában

A szakember vízilabdás fia igyekezett lelket önteni a játékosokba, valamint a csalódását nem is leplező édesapjába.

„Ennek a képnek kell megmaradnia az Európa-bajnokságról! Itt születnek újjá álmaink és reményeink, és ez az a pont, ahonnan újra kell kezdeni. Az út nehéz és fárasztó volt, de hosszú távon láthatjuk az eredményeket és a javulást. Sajnos nem a legjobban érkeztetek erre az eseményre és az epizódok is kegyetlenek voltak, de az öröm, amit adtatok nekünk, kitörölhetetlenül megmarad az emlékezetünkben. Mert végül is ez a foci. Az érzelmeken keresztül mindenkit egyesít! A legnagyobb csalódásokból származnak a legjobb tanulságok. A csalódás nagy, de csak azért, mert mindannyiunkban élt a remény, de biztos vagyok benne, hogy a jövő nagy dolgokat tartogat mindannyiótoknak! Neked, apa és a válogatott minden játékosának” – írta olasz nyelvű bejegyzésében Simone Rossi.

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­­É­r­­­t­­­é­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­a­ ­­­s­­z­­­e­­x­­­i­ ­­p­­­u­n­­c­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
kálmi
2024. július 01. 19:45
Nagyon korrekt és szép mondatok , valóban így van, innen tovább, lesz még jobb!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. július 01. 13:06
Simoncino bízik az apjában. A magyarok már szabadulnának tőle.
Zolotarjov
2024. július 01. 09:48
Németország-Dánia: 2-0 Svájc-Olaszország: 2-0 No comment..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!