Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Sajtóértesülés: nem kizárt, hogy Marco Rossi a visszavonulását fontolgatja

2024. június 29. 18:53

„Nemcsak csalódott volt, mint mindannyian, de meggyötörtnek is látszott” – írta a magyar válogatott szövetségi kapitányáról egy szakértő.

2024. június 29. 18:53
CSOBOTH Kevin; ROSSI, Marco

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

A Svájc elleni fiaskó mellett még történhetett valami, ami jelentős feszültséget okozott a magyar válogatottban – írja a Nemzeti Sport.

Bodnár Zalán helyzetértékelése szerint nagyon csalódott volt Marco Rossi. „Jó ideig elhessegettem magamtól ezeket a gondolatokat azzal, hogy biztosan csak én látok bele az egészbe olyan részleteket, amelyek nincsenek is. Ugyanakkor Marco Rossi csütörtöki búcsú-sajtótájékoztatója csak megerősítette a megérzéseimet. Soha ilyen komor, fagyott hangulatú médiabeszélgetést nem tartott az edző az elmúlt hat évben. A skót meccs után még azt mondta, most eggyel több pontot gyűjtöttünk, mint az előző Eb-n, ezúttal nem próbált ebbe kapaszkodni, pedig tényleg csak a gólkülönbségen múlt a továbbjutás.

Nemcsak csalódott volt, mint mindannyian, de meggyötörtnek is látszott”

– írta Bodnár Zalán.

A lap úgy tudja, hogy Marco Rossi úgy búcsúzott el a csapattól, egyáltalán nem biztos, hogy szeptemberben közösen folytatják.

„Nos, úgy vélem, ez lenne a 2024-es Európa-bajnokság legrosszabb következménye. S tényleg fájóbb lenne annál is, mint ha pont nélkül maradtunk volna az Eb-n. Szilárd meggyőződésem, hogy nincs alkalmasabb edző, akivel a magyar válogatott nekivághatna a vb-selejtezőnek” – írta Bodnár Zalán.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
deniel
2024. július 01. 09:47
Bármennyire is jól gondolkodott mindenkinél eljön az amikor már ez kevés egy munkahelyen. Neki is ez valójában a munkahelye. ha nem tudsz megújulni akkor ennyi volt pláne sok szerencsétlen játékossal akik ennyit tudnak a mi 2-3 évvel ezelőtt volt most nem az.. bocsánat
kombinator-0
2024. június 30. 13:55
Schillerrel szólva: ... " a mór megtette kötelességét, a mór mehet" ... nem is lenne egszéséges x év után folytatni ... új játékosok, új szemlélet kell
sexykitty-101
2024. június 30. 09:57
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­e­­l­­d­­ ­­a­­ ­­­s­­z­­e­x­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­­𝐍
sexykitty-101
2024. június 30. 09:56
🍓 ️ ­É­r­t­­é­­k­­­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­­s­z­e­­x­i­­­ ­­­p­­u­n­c­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!