Férfiak ütik a nőket az olimpián!

2024. július 31. 15:47

A párizsi olimpián megengedték két férfinak, hogy elinduljanak a női box versenyen.

2024. július 31. 15:47
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Facebook

Nyitókép illusztráció. Fotó: POOL / AFP

„Férfiak ütik a nőket az olimpián!

Ez teljesen komoly! Friss hír ugyanis, hogy a párizsi olimpián megengedték két férfinak, – akik nőknek képzelik magukat – hogy elinduljanak a női box versenyen

El tudjátok képzelni, hogy mennyire lesz kiegyenlített az a küzdelem, amit egy nő fog vívni egy férfival.

Olyan beteg a világ, hogy az már fáj.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
q-q-ri-q
2024. augusztus 01. 14:53
Csak én hiányolom ebből a sztoriból a női jogvédőket? Amikor Fucsovics barátnőjét csinosnak mondják, akkor sikoltoznak, most meg csak a mély kuss van? A jó qrva anyjukat...!
Barna Kutya
2024. augusztus 01. 11:20
Sajnos azt kell mondanom, hogy a nő versenyzők a hibásak! Egy emberként kellett volna visszalépniük a versenytől! S nem most, hanem a legelső alkalommal, amikor nőimitátorokat engedtek nők közé!
syphax
2024. augusztus 01. 09:28
"...Férfiak ütik a nőket az olimpián!.." ADNAK AZ EGYKORI BŐSZ KANOK--A MAI BOXOLÓ PICSÁK--A MÁSIK IDIÓTA CSAJ POFÁJÁRA RENDESSEN...AHOGYAN KÖLL.Kérdés: ugyan mit szól mindehhez mérő veruka meg perint...riituka....? Nna mit???
2024. augusztus 01. 06:52 Szerkesztve
Most, első alkalommal egy véleményen vagyok ezzel a bértollnokal. Az olimpia egy avitt, ókori cirkusz, amit nagy-nagy erölködéssel próbálnak felszínen tartani, de valójában már elsüllyedt. Frissítés: Imane nem férfi, hanem sokkal inkább egy nő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!