Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Eldőlt az Eb-n szereplő magyar válogatott középpályás jövője

2024. július 02. 10:49

Callum Styles a Barnsley futballcsapatában kezdi meg a felkészülést a következő idényre.

2024. július 02. 10:49
Budapest, 2024. március 26.
A magyar válogatott tagjai, Gazdag Dániel, Nagy Ádám, Bolla Bendegúz, Nagy Zsolt, Callum Styles, Lang Ádám, Ádám Martin, Dárdai Márton, Szalai Attila, Dibusz Dénes kapus és Szoboszlai Dominik (b-j) a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzésen a Puskás Arénában 2024. március 26-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Nem sikerült megragadnia az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderlandnél Callum Stylesnak. A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy nem marad náluk a magyar válogatott játékos, aki most a nyáron kölcsönből visszatér csapatához, a harmadik vonalban szereplő Barnsleyhoz. Mint köztudott, a 23-szoros válogatott focista február 1-től került kölcsönbe a Sunderlandhez, a Championship tavaszi idényében 12 mérkőzésen 810 percet játszott. Styles sajnos nem vált meghatározó játékossá a piros-fehéreknél. Ennek ellenére Marco Rossi szövetségi kapitány bízott benne, és kivitte a németországi Európa-bajnokságra, és 61 percet játszott a Skócia elleni győztes mérkőzésen. 

A Sunderland most a honlapján jelentette be, hogy nem él a kölcsönszerződésben szereplő kivásárlási opciójával, így Stylesnak vissza kell mennie a Barnsleyhoz – írja a Nemzeti Sport.

„Jelenleg is tervezzük az új idényt, és úgy döntöttünk, nem élünk a kivásárlási opciónkkal, így Callum nálunk töltött ideje lejárt. 

A hozzáállása és a morálja első osztályú volt, és a legjobbakat kívánjuk neki”

 – fogalmazott Kristjaan Speakman sportigazgató.

Arról egyelőre nincs hír, hogy hol folytatja pályafutását a 24 éves játékos. Ha nem sikerül magasabb osztályban csapatot találni neki, akkor marad a Barnsleynál, amely a következő idényben is a harmadvonalban szerepel. Amúgy Styles eddig 23 alkalommal szerepelt a magyar válogatottban, amelyben 2022 márciusában, a szerbek elleni felkészülési mérkőzésen debütált a Puskás Arénában.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Eb-szereplés vegyes érzésekkel

A magyar válogatott három ponttal végül nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Miért nem jött össze a mieinknek a továbbjutás? Ez a realitás, vagy valami félrecsúszott? Elemzésünk.

15 órája

„Ez a torna helyre tett minket”

A magyar futball ismert alakjait kérdeztük arról, hogyan élték meg drámai fordulatokat sem nélkülöző szereplésünket az Európa-bajnokságon, és mit látnak a hátterében.

15 órája

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
chief Bromden
2024. július 02. 12:39
Adják kölcsönbe a Puskásnak vagy a Fehérvárnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!