Durván beleálltak a Fradiba: „Fegyencváros”!

2024. július 22. 08:14

A BL-selejtező előtt álló magyar bajnok nem hagyja annyiban, hogy gyalázzák. Már következménye is van az esetnek. Mutatjuk!

2024. július 22. 08:14
A Ferencvárosi Torna club címere
Szabó Levente

Nyitókép: Fradi.hu

Ahogy arról beszámoltunk, az FTC bocsánatkérésre szólította fel Mártha Bencét, mert a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztője „fegyencvárosnak” nevezte a klubot egy Facebook-bejegyzésben. 

Az említett médiamunkatárs, Mártha Bence a közösségi médiában »fegyencváros«-ként hivatkozott az idén 125 esztendős Ferencvárosi Torna Clubra. Az FTC elvárja, hogy a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait” – olvasható a Fradi közleményében

„A labdarúgó MOL Magyar Kupa eseményeit megörökítő molkupa.hu weboldal kiadója a lap impresszuma alapján a MOL Nyrt., reméljük, a társaság támogatja kérésünk teljesítését. A főszerkesztő több cikket is jegyzett az elmúlt időben az FTC-ről, a bocsánatkérés pedig elengedhetetlen a további együttműködéshez. Annál is inkább, mert a magyar labdarúgókupa versenysorozatának hivatalos platformjától joggal várható el a teljes pártatlanság” – tették hozzá. 

A főszerkesztő bocsánatot kért 

Tisztelt Ferencvárosi Torna Club! Ezennel bocsánatot kérek, amiért magánemberként dehonesztáló megjegyzést tettem a klubra. Mivel egy olasz futballal foglalkozó oldalon tettem, a kontextus okán nyilván nem az volt a célom, hogy bárkit is megsértsek, utólag nagyon sajnálom a dolgot!” – írta Mártha Bence.

Ezt azért a saját oldalamon teszem, mert a megjegyzést is magánemberként tettem, ráadásul szabadúszóként nem állok semmiféle jogviszonyban egyik szervezettel sem, amelyiktől bocsánatkérést várnak az érintettek”

– tette hozzá. 

Ha az én meggondolatlanságom rossz színben tüntetett fel rajtam kívül bárkit, azt őszintén sajnálom, és tőlük is őszinte bocsánatot kérek! Az esetleges következményeket vállalom és elfogadom” – zárta a posztot. 

A Ferencváros kedden megkezdi a selejtező mérkőzéseket a Bajnokok Ligájában, 

a walesi The New Saints FC lesz a zöld-fehérek első ellenfele, a mérkőzésre 20 órától kerül sor a Groupama Arénában.

Az Eb-n súlyosan megsérülő Varga Barnabás nem léphet pályára az első két selejtezős meccsen, de vannak meglepő kimaradók is a klub keretéből. Az FTC két győzelemmel és három döntetlennel zárta a felkészülési időszakot, így joggal reménykedhetnek a jó teljesítményben a klub szimpatizánsai. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­e­l­­d­­ ­­a­ ­s­­z­­­e­x­­­i­­ ­p­­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
cicologus
2024. július 22. 15:40
Azt hittem a Tonnere Yaounde ellen játszik az afrikai BL ben
Hurex
2024. július 22. 15:04
És a Puskástól (Postás) is tessék bocsit kérni 😂🤣🏐
alexandrosz-2
2024. július 22. 13:57
Találó szóvicc. De szerintem a niggerváros, vagy majomfészek jobban passzolna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!