Odaszólt a MOL-nak a Fradi

2024. július 20. 10:43

Bocsánatkérést vár a zöld-fehér klub.

2024. július 20. 10:43
A Ferencvárosi Torna club címere

Nyitókép: Fradi.hu

A Magyar Kupa honlapjának főszerkesztője „fegyencváros”-nak hívta a közösségi médiában Ferencvárosi Torna Clubot – írja az Üllői129. A klub hivatalos honlapján közleményt adott ki, melyben

bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét.

Mint írják, az FTC elvárja, hogy a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait.

„A főszerkesztő több cikket is jegyzett az elmúlt időben az FTC-ről, a bocsánatkérés pedig elengedhetetlen a további együttműködéshez. Annál is inkább, mert a magyar labdarúgókupa versenysorozatának hivatalos platformjától joggal várható el a teljes pártatlanság” – áll a közleményben.


 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­­­d­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­i­­­ ­­­p­u­­n­­­c­­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
lefty67
2024. július 20. 20:50
Végre van új ellenség a zűdeknél Rossi után! Azt hittem sosem heverik ki a Dibusz/Gulácsi sokkot! Egy jótanács: járjatok villanyautóval!
Dunhill67
2024. július 20. 15:06
nem vagyok hajlandó (az egybites libshitek kedvéért meg főleg nem)még egyszer megkeresni és bemásolni azt a mérkőzés(ek) statisztiká(i)t,amikor a "világlegjobb" liverpoolban egy (1) darab angol nemzetiségű volt a kezdőben....az is fekete,mint az üszök....de akkor vadul maszturbáltatok rá mert "az a liverpool"
gyaloggos
2024. július 20. 14:36
konfucius! NYILVÁN! ORBÁN VIKTOR CSALÁDI, HAVERJAI irányítása alá kell venni a MOL -t is! LŐRINCNEK némi köze van is GÁZHOZ! ccccc!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!