Itt a Fradi BL-kerete! – Vannak meglepő kimaradók

2024. július 18. 20:24

A Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Pascal Jansen kijelölte, kikre számít a walesi bajnok The New Saints FC elleni Bajnokok Ligája-meccseken.

2024. július 18. 20:24

Nyitókép: Fradi.hu

A magyar aranyérmes, a Fradi a Bajnokok Ligája-selejtezőjének második körében kapcsolódik be a sorozatba. Az első mérkőzés előtt Pascal Jansen vezetőedző leadta azon játékosok listáját az UEFA-nak, akik a párharc során az FTC keretét alkotják a TNS ellen: Myenty Abena, Mohammed Abu Fani, Mohamed Ali Ben Romdhane, Kady Borges, Botka Endre, Ibrahim Cissé, Marquinhos, Dibusz Dénes, Gruber Zsombor, Raul Gustavo, Kaján Norbert, Katona Bálint, Mats Knoester, Habib Maiga, Cebrail Makreckis, Tosin Kehinde, Owusu Kwabena, Pászka Lóránd, Alekszandar Pesics, Cristian Ramírez, Philippe Rommens, Tóth Alex, Ada Traoré, Varga Ádám, Kristoffer Zachariassen.

Hosszú és sikeres felkészülésen vagyunk túl, minden játékos keményen dolgozott az első hetekben, így az edzői stáb számára nem volt könnyű kijelölni az első meccskeretet. 

Ugyanakkor tudom, hogy Pascal Jansen és segítői a lehető legjobb döntést hozták meg a csapat összeállításakor, és bízom benne, hogy ez a pályán is látszódni fog. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy ez a keret korántsem végleges, a következő selejtezőkörre egy teljesen új listát is leadhatunk” – mondta Hajnal Tamás sportigazgató a Fradi.hu-nak.

A felsorolásból láthatjuk, hogy

kimaradt a keretből többek között az egyik új igazolás, Isaac Pappoe,

valamint Fortune Bassey, Anderson Esiti, Stjepan Loncar, Amer Gojak, Ismail Aaneba, Edgar Szevikjan, Eldar Civic, Kenan Kodro és a sérüléséből visszatérő, még csak lábadozó Varga Barnabás is.

A párharc első meccsét július 23-án, kedden játsszák az Üllői úton.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000039
2024. augusztus 30. 13:11
🍓 ️ ­É­­­r­­t­é­­­k­­e­­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­­­z­­e­­x­­­i­ ­­­p­­u­­­n­c­­­i­­­m­a­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
bagoly-29
2024. július 19. 13:33
Ez csak a mostani párviadalra érvényes! A nagyobb nevek, ahogy VB is, valszeg sérülés, betegség miatt maradtak ki.
galancza-2
2024. július 18. 22:25
zakar zoltán béla! Mi a véleményed a paks-Vajdahunyad meccsről? A paksban csak magyarok játszanak hazai szakival.......A Fradi az elmúlt 5 évben 5-ször volt csoportkörös a nemzetközi kupákban,és többször a tavaszt is megérték: külföldi edzőkkel, nagy részben külföldi játékosokkal.
Unknown
2024. július 18. 20:44
Tudom, hogy rá lehet keresni, de nehéz lett volna még odaírni, hogy hánykor lesz a meccs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!