A TrollFoci egy Tibi atya szorozva száz egység óvódás alpárisággal és incel nőgyűlölettel

2024. július 31. 11:16

Szánalmas és röhejes zsebhokis banda.

2024. július 31. 11:16
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Na igen, a tegnapi posztomnak lehetett volna ez is az illusztrációja. A TrollFoci amúgy egy ilyen Tibi atya szorozva száz egység óvódás alpárisággal és incel* nőgyűlölettel, és nekik is van kocsmájuk, talán egy cég a kettő, nem tudom. Mindenesetre szánalmas és röhejes zsebhokis banda – lenne, csak hát közel félmillióan követik őket. Ne képzeljétek el a mémek készítőit alkotás közben, traumatikus élmény. Tapasztalat.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
salátás
2024. augusztus 01. 15:41
mérőgeci, lesz poszt az egy ütéssel nőt legyőző férfiról?
Daemon6666
2024. augusztus 01. 10:07
Unom, mert már vagy ezerszer hallottam, olvastam ezt a kamu felháborodást. Ez a nyomorult ebből él. Így is kell kezelni. Valaki dob neki egy kis aprót, aztán táncol hajnalig.
yakasin-batu
2024. augusztus 01. 09:07
Tapasztalat?!
Spiritmonger
2024. július 31. 22:57
Szegény Mérő Vera be van oltva humorérzék ellen. A reakcioja a tipikus belpesti bölcsészé, némi femináci és metoo szósszal leöntve. Vajon ki dugja őt a Mandiner.hu szerkesztői közül, hogy ennyit szemlézik? Mérő Vera, legyen akármilyen hülye, azért még mindig basznivaló, szóval nem védhetetlen, ha az egyik szerkesztő ellő benne néhány patront és ezért cserébe nyilvánosságot kap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!