Új becenevet kapott Szoboszlai – ezzel zrikálják válogatott társai a csapatkapitányt

2024. június 23. 20:11

Válogatottunk játékosainak Pep Guardiola adta az ötletet!

2024. június 23. 20:11
Telki, 2024. június 3.
Marco Rossi szövetségi kapitány (j), Szoboszlai Dominik csapatkapitány (elöl) és Dibusz Dénes kapus (k) a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a Telki edzõközpontban 2024. június 3-án, egy nappal az Írország elleni dublini barátságos mérkõzés elõtt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd 

Új becenevet kapott Szoboszlai Dominik a magyar labdarúgó-válogatott skótok elleni mérkőzésre készülő tagjaitól a nemzeti együttes németországi edzőtáborában. A csapat tagjai újabban azzal zrikálják a Liverpool labdarúgóját, hogy „Szvolazi”-nak szólítják. A becenév onnan ered, hogy tavaly novemberben Pep Guardiola a Manchester City edzője egy interjúban beszélt a Pool játékosairól, és nem igazán sikerült megtanulnia a még mindössze pár hete a Premier League-ben játszó magyar labdarúgó nevét, így „Szvolazi”-t mondott Szoboszlai helyett

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. június 23. 20:36
Azt jelenti, hogy bajuszos.
tompika-2
2024. június 23. 20:16
Új beceneve: semmirekellő szarcsimbók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!