Alan Shearer szerint tiszta tizenegyest vettek el a skótoktól

2024. június 25. 16:58

A focilegenda szerint Willi Orbán jobb térde egyértelműen az ellenfél jobb vádliját találta el.

2024. június 25. 16:58

Nyitókép: Emin Sansar / Anadolu via AFP 

Az angol labdarúgás ismert alakja, Alan Shearer is elmondta a véleményét a Skócia–Magyarország összecsapás egyik sokat vitatott jelenetéről. Mint ismert, a második játékrész felénél a skót csapat tizenegyest reklamált, miután Willi Orbán és Stuart Armstrong ütközött a tizenhatoson belül. Ugyanakkor a játékvezető sípja „néma maradt” – írta a Nemzeti Sport a FourFourTwo.com-ra hivatkozva.

A jelenleg a BBC szakkommentátoraként tevékenykedő korábbi angol klasszis szerint az argentin játékvezető, Facundo Tello ítéletéről a következőképp vélekedett: 

nálam ez tiszta tizenegyes volt.”

Majd azzal folytatta, „szerintem a tőle jobbra lévő játékvezető is remekül rálátott a szituációra. Ez azon kevés alkalmak egyike volt, amikor Skócia valóban áthatolt a magyar védelmen, és úgy vélem, hogy a játékvezető szörnyű ítéletet hozott. Orbán jobb térde egyértelműen az ellenfél jobb vádliját találta el. Számomra ez egyértelmű tizenegyes, bármikor is kérdezik” – jelentette ki Alan Shearer.

A műsorvezető ezek után arra is kíváncsi volt, hogy az esetet miért nem nézte vissza a VAR. Erre a hajdani góllövő úgy reagált, „mondd meg te!”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. június 26. 11:48
Egy kocsmában bevitt ilyen ütésért mindenhol letöltendőt kapsz, minimum 5 évet! Itt a bíró ingerküszöbét sem érte el és a VAR szoba is kussolt. Ahogy nézem az eredményeket és a kritikus állásokat a csoportokban, egyre inkább az az érzésem, hogy itt kurva sok bunda-mutyi megy a háttérben. Nagy pénzek mozognak az UEFA-n belül is és valószínűleg a fogadóirodákban is. Az angol - szlovén meccs eredménye is büdös, nem is kicsit!
zsuzskka-2
2024. június 26. 04:56
Gyerekkorom kedvenc focistája volt,de már réges régen elmúlt,ahogy az anglomániám is.Pöcs.
Kekec54
2024. június 25. 20:57
Gondolom azt sem látta, hogy a skótok Vargával mit tettek. Az szabályos volt ugye? Ez is egy televarrt faszfej, a sok buta angol közül. Az 5:0-nal kussoltak, mint szar a gazban.
Salitis
2024. június 25. 20:04
Azt nem látta, amikor Botkát arcon könyökölték a 16-oson belül egy felugrásnál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!