Testőr vigyázza Szoboszlai minden lépését az Eb-n

2024. június 19. 23:32

Bizonyos nehézségek is együtt járnak a hírnévvel.

2024. június 19. 23:32
Köln, 2024. június 15. Szoboszlai Dominik a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. Svájc 3-1-re győzött.

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Testőrt kapott az Európa-bajnokság idejére a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik – számolt be a vg.hu. A Liverpool játékosa, a magyar labdarúgó válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a legnagyobb sztár a magyar labdarúgók közt, sőt 75 milliós értékével az európai labdarúgás elitjéhez tartozik a liverpooli klasszis. Egy dologban azonban kitűnik a legjobbak közül. A magyar játékosra ugyanis az Eb-n még a válogatott szállásán is testőr vigyáz.

A Nemzeti Sport egy olyan videót közölt, amelyen látszik, hogy Szoboszlait a testőr még arra a 600 méterre sem hagyja magára, ameddig a szállásáról átbiciklizik az edzőpályára.

A labdarúgásban nem gyakran fordul elő, hogy egy játékosnak saját testőre legyen, jelenleg például a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messiről tudni, hogy folyamatosan védik a testi épségét.

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Firtos
2024. június 20. 08:57
Előző hozzászólásomhoz hozzátenném, hogy az egész Szoboszlai-őrületért nem Szoboszlai a hibás, hanem a média, amely felépítette őt. Játékostársai könnyen úgy érezhetik, hogy ők mit sem számítanak, és másodrendűek. A világfociban csak úgy röpködnek ide-oda a dollármilliók, és bizony a teljesítmény sokszor a semmihez közelít. Ennyi...
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. június 20. 08:41
lehet, hogy a pályán is ott kellene lennie és eltakarítani előle a bosszantó ellenfeleket, mert úgy látom enélkül sose fog a labdához érni
Firtos
2024. június 20. 08:37
Sajnos, a vízcsapból is Szoboszlai folyik. Ez nagy baj, talán ez volt, ami oly bénítóan hatott a csapat teljesítményére, még ha tudat alatt is. Nem látom azt a 75 milliót sehol. Nem mondom, hogy Szoboszlai rossz játékos, de messze elmarad az elvárásoktól, és nem a Liverpoolba való, az egyszer biztos!
lola51
2024. június 20. 07:47
Rossi úr nem unja már a "kispadost" ideje lenne már a magyar csapatban is megismertetni vele az EB kispadját.. A fogadkozások megint lyukra futottak,A "szakértők" elmondják ismét sokat tanultunk stb.Nem is az a baj,hogy kikaptak,hanem mindig azok a hangzatos,nagyívű ígéretek,Az EB meglepetés csapata,mindenkiből felkészültünk,stb,aztán a szomorú valóság.Talán, ezen is kéne változtatni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!