Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Szürreális jelenet: Ronald Koeman jól beletúrt az orrába, kivett onnan valamit, aztán hamm, megette, amit ott talált (VIDEÓ)

2024. június 17. 07:29

Elfelejtette, hogy egy világversenyen állandóan a kamerák kereszttüzében van.

2024. június 17. 07:29
UEFA EURO 2024Poland v the Netherlands

Nyitókép: ANP via Getty Images

A jelek szerint pár sportoló és szövetségi kapitány még mindig elfelejti, hogy egy világversenyen állandóan a kamerák kereszttüzében vannak, és a legapróbb mozdulataikat rögzítve, az egész világ látja, hogy mit csinálnak. A jelek szerint ebbe nem gondolt bele a holland válogatott szövetségi kapitánya, Ronald Koeman sem, ugyanis a holland–lengyel mérkőzés során a nézők egy igencsak kellemetlen jelenetnek lehettek szemtanúi – írta meg az Index.

Koeman ugyanis az orrához nyúlt, és ami ez után történt, azt valószínűleg sokan legszívesebben elfelejtenék: a felvételeken jól látható, amint az orrából kiszedett valamit, majd azt elfogyasztotta. Az incidens biztosan sokak étvágyát elvette az este további részére.

A jelenetet hamar felkapta az internet.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Nagy Ervin

Mandiner

Idézőjel

Megjön a siker, kijutunk egy világversenyre, milliók ünneplik a játékosokat – és a focit korábban fikázó fickók felveszik a nemzeti zászlót magukra. Istenem, de sokan vagytok… Nagy Ervin írása.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. június 17. 10:06 Szerkesztve
Köszönjük a Mandiner kulturális rovatának magasröptű, szelemet és lelket páratlanul építő tudósítását. Mindig tanul az ember! Van még lejjebb is? Bizonyára. Gondolom, ha lejjebb turkál egy közszemlére kitett személy, akkor arról is tudósítanak majd. Ha lehetne kérni, talán kíméljenek meg tőle bennünket olvasókat! Mert ezeket az önök számára elérhetetlennek tűnő, példaértékű magasságokat, mi talán nem is érdemeljük meg. A közvetíteni kívánt értékeket, nyilván képességeink hiányosságai miatt, valahogy nem tudjuk az önök magasztos szándékai szerinti szinten kezelni. Csak nagyon mélyen, a bányászbéka ülepe alatt.
BAJA
2024. június 17. 09:57
Hadd cirkuláljon
Jack Reynor
2024. június 17. 09:15
Szürreális cikkcím.
Saksafar
2024. június 17. 09:05
Jó étvágyat! Biztos messze volt még a vacsoraidő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!