Szlovák győzelemért és az osztrák-lengyel döntetlenért szurkoltunk, egyik sem jött be – Mandiner Lelátó 5. rész

2024. június 22. 17:21

Magyar szempontból szerencsétlen eredmények születtek az Eb-n pénteken.

2024. június 22. 17:21
Mandiner Lelátó

Nyitókép: Mandiner grafika 

Az Európa-bajnokság pénteki napja magyar szempontból nem alakult szerencsésen: ha ugyanis a skótokat vasárnap legyőzi a magyar válogatott, akkor kell két másik csoport, amelyben a harmadik helyezettek nem érik el a 3 pontot. A mai napon előbb Ukrajna fordított a szlovákok ellen: Szerhij Rebrov csapata hősies küzdelemben győzött 2-1-re, majd az osztrákok második félidei lehengerlő játékával 3-1-re győztek a lengyelek ellen, hiába cserélték be a fehér-pirosok a 60. percben Lewandovskit, ő sem tudott segíteni. Végül az Mbappé nélkül felálló franciák nem tudták legyőzni a hollandokat, leginkább azért, mert Griezmann az öltözőben hagyta a góllövőcipőjét. 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy-2
2024. június 22. 17:50
Ukrajna. Nekik nem kell menni a frontra védeni a hazájukat? A szurkolókról nem beszélve?! Őket miért nem fogdossák össze? Minden sport versenyén az olimpián főleg! molinón kellene feltenni a kérdést, hogy miért nem a fronton véditek a hazátokat? Ja, a kivonuló mentősöket összefogdossák, míg ezek élvezik az életet, és bevenné a gyomruk, hogy más országok ártatlan emberei áldozzák fel az életüket a rühes puccosseggűért, éa a terrorista USA-ért!
frankie-bunn
2024. június 22. 17:38
A mai cseh iksz jól jött...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!