Németország
ÉLŐ
Dánia

Nem minket választottak a portugálok – íme az ágrajz, ezekkel a nyolcaddöntőkkel folytatódik az Eb

2024. június 27. 06:24

Francia–belga összecsapást is rendeznek.

2024. június 27. 06:24

Fotó: Odd Andersen/AFP

Szerda este véget ért a 17. labdarúgó Európa-bajnokság csoportköre, kialakultak a nyolcaddöntő párosításai. Mint ismert, a portugálok a sors keze folytán abban a helyzetben voltak, hogy megválaszthatták, kivel akarnak játszani a legjobb nyolc közé kerülésért, és nem ránk szavaztak. Ha nem kapnak ki Georgiától, a magyar válogatott lett volna hétfőn az ellenfelük Frankfurtban, így azonban a szlovén lesz.

Az A-csoport győztese, a házigazda Németország Dániával, másik ellenfelünk, Svájc Olaszországgal meccselhet a legjobb 16 között, míg a velünk kibabráló Angliára a szlovákok várnak...

Íme, az ágrajz, így folytatódik a foci Eb a két szünnap után:

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 369 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kpkpkp
2024. június 28. 17:18
Egy újabb holland-osztrák hamar összejöhet, amennyiben a janicsárok engedik, no-meg-hát a kedvencek, a bársonyos-talpú 'testvéreink'.
Onurisz
2024. június 28. 11:54
A mai fociban már odateszi magát minden papíron gyengébbnek tartott csapat, csak a 'nagyok' egy része nem. Éppen ezért szégyen így lebonyolítani egy tornát. EB-n, VB-n nem lenne szabad tét nélküli mérkőzéseknek lennie egyetlen csapat számára sem! A megoldás adva lenne, csak nem hajlandók átgondolni a 'nagyok' érdekeit képviselő vezetők és pénzemberek: csoportkör helyett vigaszágas rendszerben kellene lebonyolítani a tornákat. És a futballba is át kellene venni a jégkorong rendszerét, a különböző osztályú tornákét a selejtezők helyett. Így minden ország játszhatna a feljutásért, minden mérkőzésen lenne győztes és kétévenként lehetne VB-t, illetve kontinenstornákat rendezni, azaz minden évben lenne az egész világot megmozgató futball-esemény. Egyébként pedig hajrá Szlovénia és Szlovákia, essenek ki az alibiző portugálok és angolok.
Salitis
2024. június 27. 23:05
Ria, ria, Szlovénia!
Tommaso
2024. június 27. 17:44
NEM IGAZ, hogy SZÉP VOLT FIÚK. Kifejezetten szar szereplés voIt. 2 db súIyos vereség, + a harmatgyenge skótok épphogy-Iegyőzése. TaIán nem keIIett voIna iIyen gyengén futbaIIozni. Az ciki, ha mások szereplésétől függ a továbbjutás. Eddig 36 meccset játszottak az EB-n, s csak 4-en voIt nagyobb góküIönbség, mint két góIos, azaz, mint az aranyIábú magyar fijjúg vereségei aIkaImábóI Tehát igenis, két kiadós vereséget szenvedtek eI / végüI a góIarány döntött, ez is ezt bizonyitja /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!