Mutatjuk: ha továbbjutunk, így vásárolhat jegyet a magyar válogatott nyolcaddöntőjére!

2024. június 25. 20:01

Mint ismert, a magyar válogatott a legjobb harmadik helyezettek csatájában már biztos, hogy Horvátország előtt végez, és már csupán egyetlen csapatot kell megelőznie, hogy az Eb legjobb 16 csapata közé jusson. Az UEFA nyilvánosságra hozta, miként lehet még belépőkhöz jutni!

2024. június 25. 20:01
ROSSI, Marco

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

***

A jegyek nagy részét már természetesen elosztotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA), de a nyolcaddöntőkre még mindig van lehetőség teljesen legálisan – és ami legalább ilyen fontos – elérhető áron jegyhez jutni!

Erre azért van lehetőség, mert bár ugyan a belépők túlnyomórésze elkelt, az UEFA visszatartott jó néhány tikettet, pontosan azért, mert értelemszerű, hogy az egyenes kieséses szakasz párosítása az Eb-rajton még nem volt ismert. Az UEFA hivatalos jegyoldala ide kattintva érhető el.

Az „Első a szurkoló!” jegykampány keretében mindegyik Eb-résztvevő válogatott szövetségei 6000 jegyet kapnak; ezt néhányan természetesen visszatartják, de például az angol és a holland szövetség már kiosztotta a drukkerei között.

A Magyar Labdarúgó Szövetség érthetően kivár, hiszen e sorok írásakor még nem dőlt el a magyar válogatott sorsa. Amint megvan a továbbjutás, valószínűleg már szerdán tájékoztatást ad ki a szövetség.

Ezzel együtt az UEFA már június 23-án megnyitotta a viszonteladói platformját, hogy ha valaki lemond a jegyéről (ilyen prózai ok lehet, hogy kiesik a nemzeti csapat...), el tudja adni azt.

Szurkolóbarát jegyárak Fotó: uefa.com

Fontos információ: a nyolcaddöntők legértékesebb belépői már elkeltek, ám az UEFA „Első a szurkoló!” kampánya keretében az alábbi árak lesznek érvényben:

Negyedik kategóriás jegyek: 50 euró

Harmadik kategóriás jegyek: 75 euró

Második kategóriás jegyek: 175 euró

Első kategóriás jegyek: 250 euró 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2024. június 26. 10:28
" A portugálok már arról beszélnek, megérné-e kiejteniük a magyar válogatottat Origo "
nguru
2024. június 26. 08:55
Ezt engedjük már végre el. Tanuljunk meg emelt fővel hazajönni. Csak ne repülővel, mert esetleg még onnan is képesek lesznek a fiúk kiesni....
Patika
2024. június 26. 07:17
Akinek meg van szabaduljon meg tőle időben, ha csak magyar meccs miatt vette. (ölyan itt nem lesz, de ott se)
pityuli-0
2024. június 26. 06:26
"így vásárolhat jegyet..." Talán sehogy, miután Anglia orbitálisat bundázott. Ez a német EB a rossz szervezésről, a bundázásokról és a csapnivalóan gyenge csapatokról marad emlékezetes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!