Megijedt Ronaldótól, inkább berúgta a labdát a saját kapujába a török játékos – itt az Eb legnagyobb öngólja!

2024. június 22. 20:05

A törökök védője óriási hibát követett el.

2024. június 22. 20:05
Bruno Fernandes, Zeki Celik, Altay Bayindir are playing during the UEFA Euro 2024 Group F match between Turkiye v Portugal, at the  BVB Stadion Dortmund in Dortmund, Germany, on June 22, 2024.

Nyitókép: Andrzej Iwanczuk/NurPhoto via AFP

Kifejezetten sok öngól születik a 2024-es németországi labdarúgó Eb-n (eddig 6 alkalmommal talált labdarúgó a saját kapujába a kontinensviadalon, pedig még a második csoportkör sem ért véget), de akkorát, amekkorát a törökök rúgtak Portugália ellen, edigg egyet sem láttunk. A portugálok egygólos vezetésénél a 27. percben Cancelo szerzett labdát a török térfél közepén, és indította volna Cristiano Ronaldót, aki azonban megállt, a törökök védője, Akaydin azonban a biztonság kedvéért haza szerette volna adni a labdát, ám nem nézett fel, és a kapujából közben elinduló Bayindir mellett az üres kapuba gurította a labdát.  

A törökök öngólját EZEN A LINKEN tekintheti meg! 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Voloka
2024. június 22. 20:43
Mi a francnak kell ilyen idióta és hazug címet adni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!