Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Idegesek a németek az Eb előtt – ilyen állapotban várja a kezdést a házigazda

2024. június 14. 10:56

Szövetségi kapitányuk szerint minden rendben van.

2024. június 14. 10:56

Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek

Péntek este a házigazda Németország Skócia elleni nyitómeccsével veszi kezdetét a 17. labdarúgó Európa-bajnokság. A hazaiak szövetségi kapitánya, Julian Nagelsmann, a mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón kijelentette, kedvezőnek tartja, ha játékosaiban van egy bizonyos feszültség az Eb-nyitány előtt.

„Úgy gondolom, készen állunk a feladatra. Természetesen egy kicsit idegesek vagyunk, de ez így normális, bizonyos feszültségnek mindig lennie kell a rajt előtt. Három-négy játékosunk még sérülten érkezett a táborba, de az orvosi csapatunknak köszönhetően mostanra már mindannyian rendben vannak” – jelentette ki az újságíróknak Julian Nagelsmann, majd kiállt sztárkapusa mellett. A görögök elleni felkészülési mérkőzésen nagyot hibázó Manuel Neuertől sokat vár az Eb-n.

Ezt is ajánljuk a témában

„Manuel is tudja, én is tudom, hogyan működik a sajtó. Úgy érzem, a nyilatkozatom óta kicsit lenyugodtak a kedélyek, de

igazából nem igazán érdekel, miket írnak a játékosaimról.

Biztos vagyok abban, hogy Manunak nagyszerű Európa-bajnoksága lesz!” – tette hozzá.

Mint ismert, a németek háza táján nem volt feszültségektől mentes a felkészülés: a hétfői edzésen egy párharc után Füllkrug lent maradt a földön, majd odament Rüdigerhez, lökdösődni kezdtek, és verekedésbe is keveredtek volna, ha Sandro Wagner segédedző nem lép közbe. A közjáték ezzel nem ért véget: percekkel később az ivószünetben is folytatódott a verbális csörte, majd Rüdiger inkább futott néhány kört a pálya körül, hogy lehiggadjon.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-100
2024. június 27. 08:18
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­­­k­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­n­­­c­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
2024. június 14. 13:21 Szerkesztve
Ez teljesen érthető, mindazonáltal a legnagyobb favoritok közé tartoznak. A fenti kijelentésemtől független az, hogy melyik csapatnak szurkolok vagy sem.
manitowoc
2024. június 14. 11:31
"Idegesek a németek az Eb előtt" Naná, hogy idegesek. Nagy zakót kaphatnak majd a szupervilágsztár Szoboszlaival felálló magyar csapattól... (:-)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!