Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Horrorbaleset Németországban: rossz oldalon vezettek a skótok

2024. június 14. 17:31

Az öt szurkoló közül ketten súlyosan megsérültek, miután bérelt autójuk ütközött egy Mercedesszel pillanatokkal azután, hogy elindultak a Düsseldorf melletti repülőtérről.

2024. június 14. 17:31

Nyitóképünk ilusztráció. Forrás: AFP/Geragos & Geragos 

A 2024-es Eb-re utazó öt skót szurkoló megsérült egy frontális ütközésben, miután elfelejtették, hogy Németországban a járművek az út jobb oldalán közlekednek.

A hírek szerint két szurkoló súlyosan megsérült a balesetben, amely a Düsseldorftól mintegy 45 mérföldre fekvő Weeze repülőtér közelében történt. A mentőalakulatok, köztük négy mentőautó is a helyszínre sietett csütörtök este, és a helyszínről készült képeken látható, hogy több sérültet az úton és egy füves padkán ápolnak – írja a Mirror.

A szurkolók egy Edinburghból induló járattal utaztak, amely este 11 óra körül szállt le, és a repülőtéren bérautót vettek fel – csakhogy egy sötét Citroennel az úttest rossz oldalára hajtottak.

Végül összeütköztek egy fekete Mercedesszel, amelynek vezetőjét szintén a helyszínen kezelték sérülésekkel.

„A repteret elhagyva csupán néhány száz méter megtétele után frontálisan nekiütköztek egy szembejövő Mercedesnek. Mind az öt futballszurkoló megsérült, néhányan súlyosan, őket a baleset helyszínén sürgősségi orvosi ellátásban részesítették” – mondta egy szurkoló a Mirrornak.  

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. június 17. 21:28
miután elfelejtették, hogy Németországban a járművek az út jobb oldalán közlekednek. ----------- ...szerintem nem is tudták soha
palicsi-2
2024. június 17. 19:54
Emlékszem egy régi, talán francia filmre, ahol az örökösöket nyírták ki szépen sorban. Az angol, amikor átment a franciákhoz, egy álrendőr megállította, hogy miért hajt a jobb oldalon? Angoloknak, angol kresz! Aztán az első kanyarban ütköztek és mehaltak.
rockercicc
2024. június 14. 23:59
A megszokás.. és a whisky...
SimplyRed
2024. június 14. 23:56
Ez egy Tesla a képen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!