Csodálatosan zengett a Nélküled Stuttgartban (VIDEÓ)

2024. június 19. 18:06

A szurkolók és a játékosok együtt énekeltek a németek elleni meccsre készülve.

2024. június 19. 18:06
null

Nyitókép: Kiss B. László / Mandiner 

Ezekben a percekben kezdődik a magyar-labdarúgó-válogatott a házigazda német csapat elleni mérkőzése. A meccs előtt a stadionban szokás szerint felcsendült az Ismerős Arcok Nélküled című dala, amelyet a több mint tízezer magyar szurkoló és a játékosok együtt énekeltek, íme! 

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mc-foker
2024. június 20. 11:38
Kurva unalmas már ez a lopott dallamú Fidesz-himnusz.
Osztap_Bender
2024. június 19. 20:29 Szerkesztve
Csodálatosan zengett a Nélküled Stuttgartban Ez mind szép és felemelő, csakhogy ez nem dalfesztivál volt, hanem focimeccs! Ahol (mint várható volt most is) megint rendesen pofára estünk. A magyar válogatott (amelyik országunkat képviseli itt) újra visszatért a régi helyére, a senkik közé. Igazán jó lenne látni, mennyibe is került ez "tokkal és vonóval" a magyar adófizetőknek? Tényleg csak úgy tudnánk előrébb jutni, ha hazánkban betiltanák és üldöznék, szigorúan büntetnék ezt a játékot? Akik mégis erre vetemednének, nos azokból lennének az igazi labdarúgók. Akik a játék kedvéért vállalták az üldöztetést, a büntetést, önként és majdhogynem dalolva. Mindezt milliós fizetések nélkül, ingyen. A labdát, a szerelést, az üdítőt, a bírót, a partjelzőket saját pénzükből fizetve, kölcsönpályán, titokban.
Héja
2024. június 19. 19:15
Szívmelengető.
Conduct
2024. június 19. 18:47
Úgy tûnik a németek abba fektetnek energiát hogy nélkülünk folytatódjon az Eb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!