Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Áll a bál a törököknél: veszélybe kerülhet a magyar válogatott továbbjutása? (VIDEÓ)

2024. június 26. 16:16

Egy edzésről készült botrányos felvétel terjed a világhálón.

2024. június 26. 16:16
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 2: Group F Turkey v Portugal

Nyitókép: Ozan Kose/AFP

Minden jel szerint óriási zűrök vannak a török válogatottnál – írja a Metropol.

Sajtóhírek szerint a csapat edzője

Montella valósággal zaklatja Arda Gülert, a Real Madrid ifjú csillagát. 

Pedig Törökországnak szerda este vagy pontot, vagy pontokat kellene szereznie Csehország ellen ahhoz, hogy a magyar válogatott a négy legjobb csoport harmadik egyikeként továbbjuthasson az Európa-bajnokság nyolcaddöntőjébe. (Vagy – amire azért kevés az esély – legalább három góllal ki kéne kapnia.) 

Már az előző meccsről is lerítt, hogy valami nincs rendben a török csapatban. A grúzokat elsőre magabiztosan (3-1) verték, de a portugálok ellen (0-3) árnyékai voltak önmaguknak. A futballőrült ország népe és a sportsajtó szinte egy emberként támadt az olasz szövetségi kapitányra, amiért utóbbi találkozón csak 0-3-nál cserélte be az elsőn álomgólt lőtt szupertehetséget, a 19 éves Arda Gülert. (Ugyanígy tett a szintén 19 éves Juventus-sztárral, Kenan Yildizzel is.)

A vádak szerint Montella személyes okokból valósággal zaklatja a Real Madrid ifjú csillagát. Terjed róluk egy edzésen készült videó, amelyen látszik: Güler éppen fölvett volna egy megkülönböztető trikót az egymás elleni játékhoz, mire Montella elvette tőle és másnak adta – a tini pedig megszégyenülten, tanácstalanul álldogált, majd láthatóan értetlenül félrevonult a csapattól külön tréningezni.

A portugálok elleni meccs után Montella és a török szövetség elnöke, Mehmet Büyükeksi is Güler fáradtságával és az abból következő sérülésveszéllyel magyarázta a játékos pihentetését. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Turán
2024. június 26. 22:56
Mindeközben a portugálok eleresztenek egy sunyi mosolyt
Hohokam
2024. június 26. 22:51
Hogy, hogy nem, a mi kiejtésünkkel a portugálok a szlovénekkel fognak játszani...tök jó.
Hohokam
2024. június 26. 22:49
Ha esetleg az az ötlet előjött volna, hogy a saját eredményeinktől függjünk.... mondjuk focival tölteni az időt az első félidőkben is....
Turán
2024. június 26. 20:00
Elnézve a tegnapi és a mai gusztustalan alibi meccseket, nem sok esélyt látok arra hogy az esti meccsek nem ugyanúgy fognak végigmenni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!