Videón a Fradi – Paks rangadón történt balhé!

2024. április 07. 19:18

Parázs jelenetek zajlottak le az NB I csúcsrangadóján, döntse el, kellett-e volna piros lapot használnia a játékvezetőnek!

2024. április 07. 19:18

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

***

Mint beszámoltunk róla, a Ferencváros – Adama Traoré a 89. percben szerzett góljával – 1-0-ra legyőzte a vendég Paksot a labdarúgó NB I 27. fordulójában. A címvédő ezzel már 8 ponttal vezet legfőbb riválisa előtt, és van egy elhalasztott mérkőzése is. A paprikás hangulatú, feszült találkozón kis híján ölre mentek egymással a játékosok, miután a már sárga lappal rendelkező Kovács Krisztián szabálytalankodott. A hazaiak kiállítást reklamáltak, a vendégek a hevesen tiltakoztak.

Érdekesség, hogy a mérkőzést az a Karakó Ferenc vezette, aki korábban kiállította Dejan Sztankovicsot egy debreceni kupamérkőzésen, majd a Ferencváros vezetőedzője elnézést kért tőle. A képek tanulsága szerint maradt némi feszültség a felek között...

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­­s­­­ ­­­l­á­­­n­y­o­­k­­­ ­­­v­­á­­r­­­n­­a­­­k­­­ ­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Kétes
2024. április 08. 09:26
Az NB1-es csapatok a képességbeli hiányukat (ez nyilván pénzkérdés) indokolatlan és egyes esetekben durva szabálytalanságokkal próbálják kompenzálni. Ha elveszítik a labdát konkrét szerelési szándék nélkül leütközik, rosszabb esetben felrúgják a támadást indítani készülő Fradi játékost. Na! Ezeket nem torolják meg sárga lappal a bírók. Nem a test a test elleni játékot gátolnám, hanem a játék szellemével nem összeillő szándékos szabálytalanságokat, mert ezek a nézők ellen vannak, akik szép cseleket, ügyes passzokat várnának a pénzükért. Azok a bírók akik hagyják a meccs tördelését(!) azok a nézők ellen vannak és sokszor indirekt módon a sérülüléseknek adnak teret.
2024. április 08. 07:52 Szerkesztve
Jóravaló agresszív csűrhe. Úgy kellenek ezek nekünk, mint egy falat szar a levesünkbe. A foci a bunkók sportja.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. április 08. 06:03 Szerkesztve
arrogáns gátlástalan köcsögök ezek ez szar szerb meg önti az olajat a tűzre kubatov-kuleba gábor büszke lehet - szemét tróger csapat ez egyszer össze kellene fogni az összes csapatnak és a fradival nem kellene lejátszani a meccseket kapják meg a 3 pontokat nyerjék meg bajnokságot a többiek meg játszanak egy korrekt szabályos bajnokságot büdös arrogáns beképzelt szarok ezek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!