Felrobbant a dühtől a Ferencváros edzője, úgy kellett lefogni, amikor kiállította a bíró (VIDEÓ)

2024. február 29. 07:58

Dejan Sztankovicsnál a rendes játékidő hajrájában szakadt el a cérna. Csapata nélküle emberhátrányban harcolta ki a továbbjutást a debreceni kupamérkőzésen. Többmeccses eltiltásra számíthat.

2024. február 29. 07:58
STANKOVIC, Dejan

Feszült hangulatú mérkőzésen, hosszabbítás utáni tizenegyespárbajban harcolta ki a legjobb nyolc közé jutást a Ferencváros a Debrecen otthonában a labdarúgó Magyar Kupában. A számos kulcsemberét nélkülöző FTC Pesics büntetőjével vezetést szerzett, de a szünet után a kilépő Dominguest lerántó Abenát kiállította Karakó Ferenc játékvezető, majd Bárány Donát egyenlített (a Dibuszt helyettesítő Varga Ádám védte a tizenegyesét, a kipattanót berúgta). A 82. percben egy vitatott bírói ítélet után elvesztette a kontrollt a Fradi vezetőedzője, Dejan Sztankovics. A szerb tréner magából kikelve reklamált, és „magára haragította” a sípmestert, aki második sárga lappal elküldte a kispadtól. Az ezer fokon égő tréner mindezt 

gúnyosan konstatálta, s úgy tűnt kezet nyújt, majd amikor Karakó viszonozta volna, elhúzta a kezét, s még a pályáról levonulva is szitkozódott.

Ezt is ajánljuk a témában

Dejan Sztankovics többmeccses eltiltásra számíthat. A játékosként is kőkemény (de a Transfermarkt adatai szerint csak négyszer kiállított) és heves vérmérsékletű szakember a 28. mérkőzésén irányította a Ferencvárost, eddig komolyabb incidense nem volt a játékvezetőkel.

A zöld-fehérek végül tizenegyespárbajban harcolták ki a továbbjutást: Varga Ádám kivédte Kocsis Bence lövését a harmadik körben, s mivel sem előtte, sem utána nem hibáztak egyik csapat játékosai sem, a 25 éves kapus lett a hős. Sztankovics meg „elviszi” a balhét. Lehet, olyan dörzsölt a 45 éves tréner, hogy szándékosan szította a tüzet, hogy felrázza a csapatát? Nem tudni, de tény, a közel másfél órát emberhátrányban küzdő FTC végig koncentrált volt, s elérte a célját.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2024. március 02. 22:23
Ez egy tahó! Ukránoroszszerb edző! A kezdő csapatban egy magyar, a kapus!
lynx
2024. február 29. 12:56
El kell hajtani ezt a "Mestert". Kell egy Mendilibar szintű latin.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. február 29. 10:07
megin bánccsák a fradikát - pedig csak veleszületetten arogáns büdös tahó mind - nekik mindig igazuk van ellenük midig csalnak NYOMJÁK KRAHÁCSOT
Halder_1899
2024. február 29. 08:53
Teljesen jogosan szállt el. Debrecen ahogy egy éve is, akkor három ! tegnap csak két Fradistát tett tönkre, egyet hónapokra. Büntetlenül piros nélkül, volt hogy sárga nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!