Schäfer: Szoboszlai adós egy gólpasszal, reméljük az Eb-n összejön!

2024. március 26. 22:42

A magyar válogatott középpályása a gólpassz után odaszúrt a csapatkapitánynak, „nem Szoboszlai volt, hanem Szvolazi, ahogy Guardiola mondaná”.

2024. március 26. 22:42
Budapest, 2024. március 26.
Schäfer András (b) és Willi Orbán a Magyarország - Koszovó barátságos labdarúgó-mérkõzés elõtt a Puskás Arénában 2024. március 26-án.
MTI/Koszticsák Szilárd

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

„Ez nem volt kérdés” – mondta a magyar labdarúgó-válogatott Koszovó elleni barátságos mérkőzését követően Schäfer András, aki kiváló játékkal és egy gólpasszal segítette a nemzeti együttest arra a felvetésre, hogy nagyon érzik egymás játékát Szoboszlai Dominikkal (akivel jó barátok, de azért néha zrikálják is egymást rendesen). 

„Domi azok közé a játékosok közé tartozik, aki számít ezekre a megoldásokra, hogy esetleg nem beadom, és nem a hosszúra megy, hanem esetleg a második hullámban jön. ... Nyilván ő egy középpályás, szóval nem a rövidre szokott érekzeni. Láttam, hogy elég üresen van, úgyhogy ... szerintem jó kis akció volt!” -fogalmazott a középpályás, és félig viccesen hozzátette, 

„Most már ő adós egy gólpasszal!”

A riporter felvetésére, miszerint a Liverpool labdarúgója próbált jó helyzetben neki passzolni, Schäfer úgy válaszolt, „Az lehet, hogy nem Szoboszlai volt, hanem Szvolazi, ahogy Guardiola mondaná”. 

Reméljük majd az Eb-n vagy valamelyik felkészülési mérkőzésen sikerül! 

– mondta a labdarúgó. Schäfer András azt is elmondta, hogy nagyon jó érzés két győztes válogatott mérkőzést követően visszautazni Berlinbe, sajnos a piros lapja miatt még egy meccsen nem játszhat, ezért különösen nagyon örült, és megtiszteltetésként éli meg, hogy pályára léphetett a nemzeti együttesben.

Íme  Schäfer András gólpassza és Szoboszlai gólja: 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:59
🍓 ️ ­­A­ ­d­­ö­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­n­y­­­o­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­a­­­k­ ­­­r­­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
OszkárOszi
2024. március 26. 23:50
- Van számomra egy gólpasszod kölcsönbe hó elejéig? - kérdi a mai magyar válogatott focista a társától.És persze, hogy kap!Mert mindegyik tudja, hogy úgyis visszaadják.Egy vérből vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!