Nemi szerve mutogatása helyett góllal válaszolt a provokátoroknak Lionel Messi

2024. március 15. 19:28

Az argentin klasszis megmutatta Ronaldónak, hogyan kell csattanós választ adni, ha riválisa nevével cukkolja a közönség.

2024. március 15. 19:28
Fort Lauderdale, 2024. február 22.
Lionel Messi, az Inter Miami játékosa az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) új idényének elsõ, Inter Miami-Real Salt Lake mérkõzésén a floridai Fort Lauderdale-ben 2024. február 21-én.
MTI/EPA/Cristobal Herrera Ulashkevich

Köztudott, hogy Cristiano Ronaldót rendszeresen cukkolják azzal a szurkolók, hogy legnagyobb riválisa, Lionel Messi nevét skandáják a nézőtéren. A világ két talán valaha volt legjobb labdarúgójának vetélkedése meghatározta a nemzetközi labdarúgás elmúlt másfél évtizedét, és mindketten elismerték, hogy ez a verseny jó hatással volt a teljesítményükre. 

Ezt is ajánljuk a témában

Úgy tűnik azonban, hogy a rivalizálás véget ért, hiszen Ronaldo a szaúdi Al-Nasszr-hoz, Messi pedig az amerikai Inter Miami együtteséhez igazolt. A drukkerek azonban nem így gondolják, és továbbra is rendszeresen Messivel bosszantják a portugál világsztárt, amire Ronaldo legutóbb egészen szélsőséges reakciót adott. A portugál a szurkolók felé fordulva a nemi szervét mutogatta (egészen úgy, mint a világbajnok argentin kapus, Emiliano Martínez), ezért meg is büntették.  

Ezt is ajánljuk a témában

Nem csak a portugált bosszantják azonban ilyesmivel az ellenfél drukkerei, Messinek is rendszeresen bekiabálják Ronaldo nevét. Így történt ez az Origo beszámolója szerint a Miami-Nashville mérkőzésen is, az argentin labdarúgó azonban egészen másként reagált mint Ronaldo, és obszcén gesztusok helyett pár másodperccel a skandálást követően szép gólt rúgott, íme! 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:21
🍓 ️ ­­A­ ­­d­ö­g­­­ö­­­s­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­n­­­a­­­k­ ­­­r­á­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­­­.­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!