Ezzel indokolta az argentin kapus a különleges ünneplését

2022. december 19. 12:26

A torna legjobb kapusának járó aranykesztyűt a nemi szervéhez szorító Emiliano Martínez elmondta: nem érdekli a büszkesége!

2022. december 19. 12:26
null

Sokakat meglepett, hogy a labdarúgó világbajnokság legjobb kapusának megválasztott argentin Emiliano Martínez a finálét követően nem a leghagyományosabb módját választotta az ünneplésnek. A kapus az elismerés jeléül kapott aranykesztűt nemes egyszerűséggel a „férfiasságához” szorította, miközben a francia szurkolók felé fordult. 

Azért tettem, mert a franciák kifütyültek”

– magyarázta tettét a sportoló az argentina.as.com szerint. Emiliano Martínez hozzátette, hogy nem érdekli a büszkesége.

Nyitókép: YouTube

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Göby
2022. december 20. 09:29
Amilyen ostoba vagy, hogy a gazdasági válságot a viselkedéssel hozod össze, simán benned van minden, ami egy iskolázatlan tinóban ... :))))))))
kishal
2022. december 19. 19:44
Már a döntő előtt pár meccsel kiszúrtam, hogy ennek a mókusnak az arcára van írva, nehéz gyermekkora volt. A végén nem kellett csalódnom benne...
akkor ki
2022. december 19. 18:36
Bunkóság volt. Az ellenfelet tisztelni kell és ha a franiák bunkók, az az ő bizonyítványuk. Világbajnoknak semmilyem gesztust nem kell tenni, csak alázat és tisztelet még akkor is, ha kifütyülik!
I am being lied to
2022. december 19. 16:36
Hihetetlen probléma. Mi lesz ezek után (a világgal is)?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!